select
 
 

Dette ER DESKLINE®

LINAK DESKLINE divisionen leverer komplette fleksible aktuatorsystemer til højdejusterbare borde, arbejdsborde og skranker i henhold til dine ønsker og behov.
 
Vi fokuserer på nemme modulopbyggede og pålidelige løsninger, der passer til dit design, både når det gælder funktion og form.
 
Hos DESKLINE samarbejder vi tæt med kunderne, om at udvikle nye innovative ergonomiske justerings muligheder til en række arbejdsstationer. Målet er at forbedre både slutbrugerens komfort og efterspørgslen efter dit produkt. 

Derudover holder vi os inspireret og opdateret gennem vores enhed "Design Meets Movement", som involverer nogle af verdens mest kreative og innovative designere.
 
Denne tankegang har givet LINAK DESKLINE en stilling som førende leverandør af justeringsløsninger af høj kvalitet, lige siden vi gik ind på markedet for kontorborde i 1990. I dag har vi et godt ry overalt, som en engageret samarbejdspartner og rådgiver, med omfattende ekspertise inden for applikationer, regulativer og markedet generelt. 
 
LINAK DESKLINE er en selvstændig, strategisk forretningsenhed. Vi trækker på LINAKs datterselskaber og serviceorganisationer på alle større markeder for at sikre optimal service.
 
Følg linket for at få flere oplysninger om DESKLINE applikationer.

Du kan finde flere oplysninger om LINAK koncernen ved at besøge www.linak.dk/om LINAK.

LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
DESKLINE applikationer
Se eksempler på DESKLINE applikationer.
Skabt til Bevægelse
Bevægelse er en del af livet, som ikke stopper ved døren til kontoret.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
Bevægelse med perfektion
Når du handler med et førende varemærke, kan du forvente kvalitet helt ned til mindste detalje…