select
 
Kick & Click

Kick & Click

Halver den tid du bruger på at samle bord

Til et typisk kontorbord skal der normalt bruges 2x6 skruer for at montere de to søjler på bordets topramme. Med Kick & Click er dette dog ikke længere tilfældet.

Delene i Kick & Click systemet klikkes ganske simpelt
sammen uden brug af værktøjer overhovedet. Det er heller ikke nødvendigt med skruer, hvilket betyder, at du undgår de 12 skruer, som normalt skal bruges til at montere søjlerne på rammen.
  Kick & Click

Det er nemt og intuitivt at bruge Kick & Click™. Der er piktogrammer med guidende visualiseringer på produktdelene, og det er meget tydeligt, hvor du skal "sparke" (eller blot trykke). Klik lyden indikerer, at din samling er udført korrekt. Se videoen og se hvor hurtigt og nemt et kontorbord kan samles.
Tre versioner, flere søjler og et hav af muligheder
Kick & Click™ er tilgængelig i tre versioner, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dit borddesign.

Kick & Click Versions

Kick & Click Base – Dette er løsningen til de borde, hvor stabiliteten opnås gennem  bordpladen eller ved hjælp af specialtilpassede skinner. Bordets bredde er fleksibel og uafhængig af Kick & Click. Til løsninger med specialtilpassede skinner. 

Kick & Click Fixed – Vælg Kick & Click Fixed, hvis du vil have en kompakt løsning, hvor der kun er brug for begrænset plads. Til borde med bredden 1,20 m. Særlig velegnet til touchdown borde og borde med flere brugere.  

Kick & Click Adjustable – Dette er den mest fleksible løsning, da det åbner op for forskellige borddesigns grundet den justerbare, teleskopiske skinne. Til borde med bredde mellem 1,40 m – 2,0 m.  Høj grad af fleksibilitet  

LINAK fokuserer på at lave sande Plug & Play™ løsninger. Dette inkluderer et Kick & Click 3rd leg kit til store borde.

Med det stigende antal af forskellige søjler i DESKLINE porteføljen, er mulighederne mange, hvilket efterlader designere og producenter med absolut frihed til at designe. Kick & Click - Løftesøjler

Smart design er også grønt design
Hele løsningen er letvægt og nem at pakke, hvilket gør transporten mere omkostningseffektiv, og alle materialer kan genbruges. 

Hvis du tilføjer en PVC-fri LINAK søjle samt en kontrolboks med indbygget ZERO™ Teknologi, har du en løsning, der er både justerbar og grøn.

Design handler især om udseendet, og det er de færreste, der bryder sig om
kabler.

Derfor kan kablerne nemt gemmes væk, uden at der skal bruges
værktøj eller klemmer.

Du gemmer ganske simpelt kablerne under
skinnerne.
  Kick & Click - Cable Management

For mere information, kontakt venligst LINAK Danmark A/S. 

Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
DESKLINE applikationer
Se eksempler på DESKLINE applikationer.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.