select
Højdejusterbare kontorborde

kontorborde

højdejusterbare kontorborde

I takt med at arbejdsrutiner ændrer sig, og flere ansatte i dag tilbringer mere og mere tid på kontoret, står producenterne af kontorborde over for nye udfordringer og muligheder. Dette sætter fokus på aktuatorsystemer til kontorborde. Ikke kun som en mulig løsning, men som en standardfunktion, der kan give den fleksibilitet, som de moderne og dynamiske arbejdsformer nødvendiggør. 
 
DESKLINE® leverer modulopbyggede hæve-/sænkesystemer til borde. Kernen i disse er LINAKs elektriske lineære aktuatorer, som er kendt for høj kvalitet, pålidelighed og hurtig, problemfri og lydløs justering. Derudover er der også 5 års garanti på vores DESKLINE produkter.

Uanset om du er på udkig efter en aktuator til en enkel hæve-/sænkefunktion eller et komplet aktuatorsystem til et avanceret bord set up for et team af medarbejdere, har DESKLINE en løsning, som vil opfylde både dine funktionelle behov og din design linje. 

en god dAg på kontoret

I dag udføres de fleste arbejdsopgaver på stationære pc'er. Personer, der arbejder inden for logistik eller service, arbejder måske nok i team, men de er stadig bundet til deres skrivebord hele dagen. Og selv om kreative jobfunktioner i stadig stigende grad udføres mobilt på trådløse bærbare computere, sidder de fleste ledere og konsulenter alligevel meget af deres arbejdsdag ved et skrivebord.
 
Det moderne kontormiljø forandrer sig langsomt, men sikkert til et dynamisk leverum, hvor man skal føle sig godt tilpas for at være effektiv. 
 
Hvis du skifter mellem forskellige borde, eller deler et bord med en anden, indstiller du blot bordet med et tryk på en knap, så det passer til netop dine behov. Hvis du har ondt i ryggen og har brug for at stå op, kan du hæve bordet til ståposition. Hvis det føles mere behageligt at stå under et møde eller en præsentation, hvorfor så ikke bare trykke på en knap og hæve mødebordet. På denne måde kan du nyde godt af både de ergonomiske fordele og en ny dynamisk og effektiv måde at holde møde på. 
 
En behagelig og ergonomisk indrettet arbejdsplads er grundlaget for at kunne være produktiv i vores moderne verden. En god dag på kontoret er værdifuld for både arbejdsgiveren og medarbejderen. Dette er grunden til, at LINAK DESKLINE arbejder for at skabe produkter, der forbedrer folks arbejdsmiljø. Kontakt LINAK DESKLINE.

Lær mere om fordelene ved brug af hæve-sænke bord, ergonomi og bliv introduceret for LINAK sidde-ståguide som hjælper dig ud af dårlige vaner ved stillesiddende arbejde.


 

MOVE

MOVE brochure

En lille folder omkring hvorfor og hvordan højdejusterbare borde skal bruges.

Onlinebrochure | PDF


Systemer baseret på indbygningsaktuatorer
Med et indbygget aktuatorsystem til kontorborde har du frihed til at designe føringen rundt om aktuatormekanismen. Læs mere om
systemer baseret på indbygningsaktuatorer »

Systemer baseret på inline søjler
Med et inline system til kontorborde er fokus vendt mod det æstetiske og diskrete design , dog uden at gå på kompromis med den lydløse hæve-/sænkefunktion. Læs mere om systemer baseret på in-line søjler »

Systemer baseret på søjler med motorhus
Det er nemt at konstruere en bordramme omkring et system, der er baseret på søjler med motorhus. Læs mere om
systemer baseret på søjler med motorhus »

Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Hvad er PIEZO™
PIEZO er et unikt hardwarebaseret system, der registrerer…
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet er vigtig.