select
Højdejusterbare industrielle arbejdsstationer

industrielle
arbejdsstationer

HØJDEJUSTERBARE INDUSTRIELLE ARBEJDSSTATIONER

Ergonomisk elektrisk justering af industrielle arbejdsstationer, samlebånd, pakkeborde og arbejdsborde giver virksomhederne fuldstændig fleksibilitet til at flytte rundt på medarbejdere såsom:
Selv om medarbejderne har meget forskellige højder, er det nemt og hurtigt at foretage individuelle justeringer. Ved forskellige opgaver, der foretages ved samme bord, kan det også være en fordel at foretage individuelle justeringer. 
 
For den enkelte medarbejder betyder muligheden for justering med elektriske aktuatorsystemer, at arbejdet bliver mindre anstrengende. I hverdagen vil arbejdspræstationen og produktiviteten blive forbedret, og på længere sigt vil muligheden for ergonomisk justering gøre fravær, på grund af nedslidning og andre arbejdsrelaterede lidelser, mindre. 
 
Sikkerhed, høj løftekapacitet og robust pålidelighed er nøgleord, når DESKLINE® fremstiller industrielle elektriske aktuatorsystemer. LINAK har 30 års erfaring inden for elektriske lineære aktuatorer. Alle DESKLINE aktuatorsystemer gennemgår en 100 % funktionstest, før de forlader fabrikken. Derfor er vi også overbevidste om, at det næste skridt for vores DESKLINE produkter er 5 års garanti
 
DESKLINE bygger disse kraftige aktuatorer ind i komplette modulopbyggede systemer med jævn og støjsvag betjening, der styres af en brugervenlig og intuitiv styreenhed.

Monteringsborde


Ergonomiske indstillingsmuligheder af monteringsborde fører til korrekt arbejdshøjde samt korrekt positionering af værktøj og reservedele. Optimale betingelser for lange arbejds-perioder på et monteringsbord forbedrer produktiviteten. 

Monteringsborde

LINAKs elektriske aktuator systemer til monteringsborde er meget kraftfulde, men bruger alligevel mindre strøm end andre justerbare løsninger.

 

Pakkeborde


Alle der beskæftiger sig med LEAN, proces- flow og automatisering bør seriøst overveje fordelene ved elektrisk højdejustering af pakkeborde.

Pakkeborde 

LINAKs elektriske aktuator systemer til pakkeborde og udstyr, sikrer en hurtig og nem justering i tilfælde af hyppige ændringer i pakkestørrelse og flere skift.

 

postsorteringsborde


Ergonomiske indstillingsmuligheder sikrer at enhver medarbejder, nemt og hurtigt kan justere postsorteringsbordet, så det passer til hans eller hendes foretrukne arbejdshøjde. Resultaterne er mindre fysisk stress og lavere fraværs rate. De langsigtede fordele er, betydelige forbedringer af både arbejds atmosfære og produktivitet.

postsorteringsborde 

LINAKs elektriske aktuator systemer til postsorteringsborde er designet til at håndtere tunge belastninger og hårdhændet behandling.

 

ESD arbejdsborde


Ergonomiske indstillingsmuligheder ude ESD- farer. Alle der beskæftiger sig med ergonomi, LEAN, proces flow og automatisering skal overveje fordelene ved elektrisk højdejustering af arbejdsstationer. For når elektrostatisk følsomme enheder er involveret, er ESD- beskyttelse den primære bekymring.

ESD arbejdsborde 

LINAKs elektriske aktuator systemer  
til ESD arbejdsborde er designet til fuld ESD beskyttelse.

   

Kontakt DESKLINE, hvis du ønsker at udstyre en industriel arbejdsstation med mulighed for ergonomisk justering. Sammen finder vi frem til en løsning.Produkter til Industrielle arbejdsstationer

Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet er vigtig.