select
Adjustable Technical Workstations

Tekniske
Arbejdsstationer

Højdejusterbare tekniske arbejdsstationer

Ergonomiske elektriske indstillingsmuligheder giver maksimal fleksibilitet, når det kommer til afpasning af individuelle behov og præferencer i højt specialiserede tekniske arbejdsstationer såsom:
Som regel tager det flere år og store pengesummer at uddanne fagfolk, der arbejder ved forskellige højt specialiserede arbejdsstationer. Den øgede komfort og de ergonomiske fordele ved en justerbar teknisk arbejdsstation vil giver bonus i form af arbejdsglæde, forbedret arbejdspræstation og mindre fravær på grund af sygdom.

Høj løftekapacitet, fleksibilitet, sikkerhed og absolut pålidelighed er nøgleord, når vi taler om LINAK DESKLINE® aktuatorløsninger til tekniske arbejdsstationer. Vi leverer aktuatorsystemer af høj kvalitet til op til 16 ben parallel som har en jævn, hurtig og støjsvag kørsel, selv ved stor belastning.

Alle DESKLINE aktuatorer gennemgår en 100% funktionstest, før den forlader fabrikken.
Det er også derfor, vi tilbyder 5 års garanti på produktionsfejl på DESKLINE produkter. Dette gælder dog ikke vores batterier, som følger markedsstandarden på 12 måneders garanti.

DESKLINE bygger disse aktuatorer til komplette modulære systemer med en jævn og lydsvag motor, som kan styres af en brugervenlig betjening.  

overvågningsborde


Overvågningsborde er udstyret med dyrt udstyr, mange skærme og computere, og de ansatte der arbejder ved disse borde er ofte de mest højtlønnede specialister. Ofte bruges arbejdsbordene 24-7 og nedbrud er meget dyre. Derfor skal arbejdsstationen fungere 100% for det optimale resultat.

overvågningsborde

LINAK elektriske aktuatorsystemer til overvågningsborde tilbyder hurtig og nem justering, er pålidelig ved skift og sikrer en korrekt arbejdsstilling til den enkelte medarbejder.

 

Terminal borde


Personer, der arbejder med handel eller indenfor det finansielle marked, bør overveje de fordele som elektrisk højdejustering tilbyder. Ergonomiske indstillingsmuligheder af terminal borde kan hjælpe med den korrekte arbejdshøjde og giver de optimale betingelser ved lange arbejdsperioder ved et terminalbord og forbedrer dermed produktiviteten og jobtilfredsheden.

terminal borde

LINAK elektriske aktuatorsystemer til terminal borde sikrer hurtig og nem justering. Bordene kan tilpasses, så de passer nøjagtigt til den enkelte bruger.

 

Det store DESKLINE produktsortiment omfatter komplette modulopbyggede aktuatorsystemer, der kan tilpasses dine specifikke behov. Justeringsmulighederne omfatter elektrisk højdejustering, tilt af bordplader, samt justering af skærme og andet teknisk udstyr. Det er nemt at foretage justering med brugervenlige og intuitive DESKLINE betjeninger.

 
Kontakt LINAK DESKLINE, hvis du har brug for at udstyre en hvilken som helst type teknisk arbejdsstation, med mulighed for justering og bevægelse, så vil vores team af engagerede konsulenter og ingeniører finde frem til en kvalitetsløsning.
 
Lær mere om borde i denne video.

Produkter til Tekniske arbejdsstationer

Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet er vigtig.