select
Højdejusterbare køkkener

køkkener

JUSTERBARE KØKKEN elementer

Fantasien er det eneste, der sætter grænser for, hvordan jævne og støjsvage aktuatorsystemer kan forbedre et køkken. Hvis du ønsker ergonomi og multifunktionalitet uden at gå på kompromis med et rent og minimalistisk design, kan DESKLINE® hjælpe dig med at tage dit køkken et skridt videre.
 
Justerbare køkkenborde, der passer til den enkelte bruger, er kun begyndelsen. Et universalbord, der kan hæves til en behagelig højde, når du laver mad, og sænkes, når du serverer, er en anden indlysende applikation. Men det stopper ikke her.
 
Forestil dig en højdejusterbar emhætte, der glider helt ud af syne, når du ikke har brug for den. Du kan også bruge kraftige, men støjsvage løftesøjler til elegant at hæve en del af kogeøen, så nye funktioner kommer til syne.
 
Listen er uendelig, når først du begynder at forestille dig nye måder at forbedre både udseendet og funktionaliteten på, ved hjælp af jævn og nem automatisering og justering.

focus on kitchens

fokus på køkkener 

Hæv dit køkken til det næste niveau, Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan elektrisk bevægelse kan forbedre morgendagens køkkener.

Onlinebrochure | PDF

Bring Movement to The Kitchen

Bring bevægelse ind i køkkenet

En sund arbejdsstilling er vigtig i alle vores hverdagsaktiviteter, uanset om vi er på arbejde eller er derhjemme. Derfor har LINAK udviklet BASELIFT til højdejustering af køkkenets bordplader. 

Onlinebrochure | PDF


Kontakt LINAK DESKLINE, og fortæl os om dine behov og ideer. Vi har allerede en række gennemtestede aktuatorløsninger til køkkenmiljøer, der indeholder løftesøjlesystemer og baselift systemer som imødekommer dine behov og ønsker til perfektion i bevægelse.

Derudover har vi 5 års garanti på produktionsfejl på DESKLINE produkter.
Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Skabt til Bevægelse
Bevægelse er en del af livet, som ikke stopper ved døren til kontoret.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet er vigtig.