select
Løsninger til fladskærms- og TV-løft
 

fladskærms- og smartboards løft

LØFTESYSTEMER TIL FLADSKÆRME OG smartboards

Elektroniske audiovisuelle medier findes overalt. Vi er omgivet af smartboards, skærme og fladskærmsfjernsyn både på arbejdet, i det offentlige rum og hjemme. Nogle gange kan det være rart at få en TV-skærm eller en præsentationsskærm til ganske enkelt at forsvinde, når du ikke skal bruge den. Nogle gange er det praktisk at kunne justere højden uden besvær, så du opnår den perfekte visning. Nogle gange bliver det lettere at bruge smartboards og andre visuelle præsentationsmedier mange forskellige steder, hvis det er nemt at justere udstyrets højde og størrelse.
 
Elektriske lineære aktuatorsystemer er den perfekte løsning til løftesystemer til alle former for audiovisuelle medier. De fleksible DESKLINE® aktuatorsystemer giver dig fuldstændig designfrihed. Vi kan levere støjsvage systemer, der er nemme at betjene, og som kan bygges ind i flerfunktionsmøbler, anvendes til selvstændige applikationer eller bruges til at skjule et fladskærmsfjernsyn i sengens fodende.

Kontakt LINAK for at få oplysninger om en pålidelig aktuatorløsning af høj kvalitet, hvis du har brug for at kunne skjule enhver form for TV, fladskærm, skærm eller præsentationstavle eller justere deres højde og placering.

Husk også, at vi har 5 års garanti på vores DESKLINE produkter. 

Produkter til Fladskærms- og smartboards løft

Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet er vigtig.