select
Løsninger til ekspeditionsskranker

ekspeditionsskranker

HØJDEJUSTERBARE EKSPEDITIONSSKRANKER

Elektrisk højdejustering ved hjælp af lineære aktuatorsystemer er på vej ind i detailhandlen – både som en service til kunderne og butikspersonalet.
 
I mange lande er fagforeningerne og myndighederne begyndt at fokusere på ergonomiske problemer i en række jobfunktioner. Butiks- og kasseassistenter er nogen af de områder, der fokuseres på. Ekspeditions- og salgsskranker, der er nemme at justere, gør livet nemmere og meget sundere for medarbejderen, og det medfører ofte også hurtigere og bedre service for kunderne.
 
Én størrelse passer alle, er ganske enkelt ikke rigtigt, når det drejer sig om selvbetjeningsautomater. Du har ikke lyst til at skulle bøje dig, eller stå på tæer for at læse instruktioner på skærme eller indtaste pinkoden osv. En brugervenlig aktuatorløsning vil både forbedre selvbetjeningsautomaternes anvendelighed og billede.
 
DESKLINE® leverer fleksible modulopbyggede løftesystemer, der drives af elektriske lineære aktuatorer af høj kvalitet fra LINAK, til alle typer ekspeditionsskranker og selvbetjeningsautomater.
 
LINAK aktuatorer er kendt for deres pålidelighed og hurtige, jævne, støjsvage betjening. Omfattende test sikrer en lang og vedligeholdelsesfri levetid, selv når aktuatorsystemet bruges mange gange om dagen. Derudover har vi 5 års garanti på vores DESKLINE produkter.

Hvis du er på udkig efter sikker, nem og pålidelig justering til detailhandlen, så kontakt DESKLINE for at få en løsning, som vil opfylde både dine funktionelle behov og din designlinje.

Brochure om butiksinteriør 
Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Skabt til Bevægelse
Bevægelse er en del af livet, som ikke stopper ved døren til kontoret.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet er vigtig.