select
Systems for Motorised Interactive Displays

højdejusterbare Display og monitorstande

Højdejusterbare monitorstande

Store monitorer, smartboards og interaktive whiteboards bliver mere og mere populære i næsten alle dele af forretningsverdenen, undervisningsverdenen samt inden for underholdning. 

Interaktive displays eller smartboards er anerkendt som fantastiske redskaber til præsentationer, brainstorms og ideudvikling. Du finder dem i mødelokaler, showrooms, laboratorier, klasseværelser og auditorier. Ofte vil der være et behov for mobilitet samt tilpasning af både højde og vinkel, så forskellige brugere og tilskuere kan imødekommes. 

DESKLINE® motordrevne, elektriske aktuatorsystem leverer den perfekte løsning til enhver form for højdejustering og tilt af alle typer af interaktive display- og monitorstande. Løftesøjler fra LINAK er støjsvage og præcise, og alligevel er de i stand til at håndtere tunge monitorer og tavler.

 

Focus on display & monitor stands

FoKus på display & monitor stande

Forbedr kommunikationen ved at tilføre elektrisk bevægelse til display- og monitorstande, og bring dit budskab i øjenhøjde med slutbrugeren.

Onlinebrochure | PDF


Kontakt LINAK DESKLINE for en driftssikker aktuatorløsning, som vil passe perfekt ind i enhver højdejusterbar ramme eller monitorstand til touch screens, interaktive whiteboards, smartboards og andre interaktive displays.

Husk også, at vi har 5 års garanti på vores DESKLINE produkter. 

Produkter til Højdejusterbare display og monitorstande

Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Tag en virtuel tur på LINAK
Tag en virtuel tur på LINAK fabrikken og mød de ansatte.
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?
5 års garanti
Fordi kvalitet er vigtig.