select
 

infographics

Hos LINAK ligger det os meget på sinde, at den stillesiddende adfærd brydes i løbet af dagen. Disse infographics giver forskellige indblik i, hvad det betyder for dig, når du bruger dit hæve-/sænkebord.

 

arbejder du i et AKTIVt kontor-miljø? 

Hvor meget bevægelse kan du opnå i løbet af en arbejdsdag? Når kontormiljøet designes på en måde, så det tvinger folk til at komme op og bevæge sig, vil det resultere i sundere og mere produktive medarbejdere. Se disse tips til, hvordan arbejdspladsen kan gøres mere aktiv. 

kontortrends har ændret sig - har du?

Måden vi arbejder på er under konstant forandring. Derfor er det også nødvendigt, at vi nytænker måden, hvorpå vi indretter vores kontormiljøer, så de også imødekommer den fleksibilitet, der er nødvendig. 

er du en aktiv bruger af dit bord?

Det er en ting at have et højdejusterbart bord, en anden ting er rent faktisk at bruge det aktivt. Tag denne test og find ud af, om du er aktiv nok i løbet af din arbejdsdag. 

Kender du til ergonomi?

Ergonomi er en del af vores hverdag, men mange af os har svært ved at forklare, hvad det går ud på. Denne infographic giver dig nogle gode tips til, hvad ergonomi på kontoret er.   

tre trin til en sundere arbejdsdag

Mange har et højdejusterbart bord på deres arbejde, uden at de bruger det. Denne infographic giver dig tre trin til, hvordan du kan komme op af stolen. 


Vidste du at...?

Der sker mange positive ting med vores kroppe, når vi står op. Tag et kig på denne infographic og forøg tiden du står op i løbet af din arbejdsdag. 


seks trin til en sundere livsstil

Stillesiddende adfærd er ikke sundt, men du kan bryde med de dårlige vaner. Tjek denne infographic med 6 trin til, hvordan du kan få mere bevægelse ind i din arbejdsdag.
 

rejs dig op for din sundhed

Kender du fordelene ved at bryde med de stillesiddende vaner? Tag et kig på denne infographic og bliv inspireret til mere aktiv arbejdsdag. 

Mission og vision
Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø…
DESKLINE applikationer
Se eksempler på DESKLINE applikationer.
DESKLINE og design
Hvis design er vigtigt for dig er DESKLINE din perfekte partner.
LINAK på LinkedIn
Følg LINAK Danmark på LinkedIn.