select
 
This is HOMELINE 

DETTE ER HOMELINE®

LINAK HOMELINE® leverer pålidelige og innovative løsninger til elektrisk justering af senge, der bruges i private hjem, med henblik på komfort.
 
Vi fokuserer på komplette modulopbyggede aktuatorsystemer, der gør lamelsenge og senge med fjedrede boxmadrasser mere behagelige og ergonomiske.
 
Hos HOMELINE® arbejder vi tæt sammen med vores kunder om at forvandle nye ideer til elegante løsninger, der vil forbedre deres senge og give dem en konkurrencemæssig fordel.
Derudover holder vi os inspireret og opdateret gennem vores enhed "Design Meets Movement", som involverer nogle af verdens mest kreative og innovative designere.

Det er grunden til, at HOMELINE® har et solidt ry som en seriøs rådgiver og kvalitetsleverandør blandt sengeproducenter på alle større markeder.
 
LINAKs lineære aktuatorsystemer er bygget til at holde. I mere end 25 år er vores aktuatorer blevet testet og godkendt til udstyr til hospitals- og sundhedssektoren samt til kontormøbler og tunge maskiner.
 
LINAK HOMELINE® er en individuel, strategisk forretningsenhed. Vi trækker på LINAKs datterselskaber og serviceorganisationer på alle større markeder for at sikre optimal service.
 
Følg linket for at få flere oplysninger om HOMELINE applikationer.
 
Du kan finde flere oplysninger om LINAK koncernen ved at besøge www.linak.dk/om LINAK.
 
Hvad er en TWINDRIVE elevationsmotor
En elektrisk elevationsmotor er et unikt integreret system, der kan…
HOMELINE applikationer
Se eksempler på HOMELINE applikationer.
HOMELINE og kvalitet
Kvalitet og pålidelighed er topprioriteter hos LINAK HOMELINE®. Så du kan sove trygt…
HOMELINE og design
Elektrisk justering af sengen er noget, man skal bruge, ikke noget man skal lægge mærke til…