select
 
HOMELINE actuator systems

HOMELINE SYSTEMer

HOMELINE® SYSTEMer

Enhver seng kan forbedres. Både boksmadrasser og senge med lamelbund kan gøres mere komfortable med elektrisk justerbarhed. LINAK HOMELINE designer og leverer komplette aktuatorløsninger, som let kan tilpasses en komfortseng. 

Forskellige systemer til forskellige behov

HOMELINE tilbyder kraftige single-aktuatorløsninger såvel som intelligente dobbeltaktuatorsystemer til komfortsenge. Begge typer har den samme høje løftekapacitet, hvilket sikrer maksimal fleksibilitet i forhold til valg af madras. 

Et single- aktuatorsystem består typisk to individuelle aktuatorer, som gør sengen justerbar, en kontrolboks, en håndbetjening og andre typer valgfrit tilbehør.

Et dobbeltaktuatorsystem består af en enkelt enhed med to integrerede motorer og en kontrolboks. Det eneste man skal foretage sig er at tilkoble håndbetjeningen og eventuelt ekstraudstyr.

Low standby power
Fokus på miljøet
Miljøet er bringes i stigende grad i fokus. LINAK anvender ZERO™-teknologi for at nedbringe energiforbruget til blot 0.1W.

Vores kontrolbokse CBH og TWINDRIVE motorer med ekstern strømforsyning har lavt standbyforbrug som standard. Se efter ZERO-ikonet, som angiver at produktet har et lavt standbyforbrug.


Maintenance-free products
Vedligeholdelsesfrie produkter
Du kan forvente kvalitet ned til mindste detalje. Enhver HOMELINE aktuator gennemgår en 100% funktionstest. Nye produkter gennemgår en række udførlige tests og HOMELINE systemet kræver stort set intet vedligehold.


Maximum free space
Maksimal frirum
Et HOMELINE motorsystem er gemt diskret væk under sengen. Systemet er ikke en synlig del af sengens design, og dette giver mere frirum under sengen, som letter rengøringen og giver opbevaringsplads.