select
 
Justerbare elevationsbunde

Senge med Lamelbund

AkTUATORløsninger til LAMELSENGEBUNDE

 
En lamelsengebund er let, ligesom madrassen der bruges til denne type seng. Dette betyder, at du kun behøver moderat kraft i dit aktuator system. Du har dog brug for et kompakt system, på grund af den lave højde, der er brugt i lamelsengens design.

HOMELINE® tilbyder pålidelige TWINDRIVE elevationsmotor systemer, der er blevet optimeret specielt til senge med lamelbund, og som kan styres med trådløse betjeninger. De har en lav vægt og et lavt støjniveau, men tilstrækkelig kraft til at håndtere enhver type lameller, rammer og madrasser, der passer til denne sengetype. HOMELINE løsninger er vedligeholdelsesfrie uden batteriskift i håndbetjeningen eller andre gener for slutbrugeren.
 
Det er ikke nok at føle sig godt tilpas i sengen, du skal også være i gode hænder. Dette er grunden til, at LINAK HOMELINE aktuator systemer til motoriserede lamelsengsbunde tilbyder et kabel med netfrikobling, så du undgår elektromagnetisk stråling. Kablet til netfrikobling betyder også, at du sparer energi, da du kun bruger strøm, når sengen betjenes. 

Slutbrugere bekymrer sig også om, om deres elevationsseng bliver stående i en ubehagelig soveposition i tilfælde af strømsvigt eller anden form for svigt. Dette er grunden til, at nødsænkning er en anden grundlæggende funktion i HOMELINE aktuatorsystemer. 

LINAK HOMELINE senge aktuator systemer fås med et fleksibelt udvalg af betjeninger og tilbehør, der passer til dine behov og dit design. Kontakt LINAK, hvis du ønsker at føje ekstra værdi til en lamelsengebund ved hjælp af behagelig, jævn og pålidelig justering.
Hvad er en TWINDRIVE elevationsmotor
En elektrisk elevationsmotor er et unikt integreret system, der kan…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
HOMELINE og kvalitet
Kvalitet og pålidelighed er topprioriteter hos LINAK HOMELINE®. Så du kan sove trygt…
HOMELINE og design
Elektrisk justering af sengen er noget, man skal bruge, ikke noget man skal lægge mærke til…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?