select
 
Justerbare senge med boxmadrasser

senge med boxmadrasser

AKTUATORLØSNINGER TIL SENGE MED BOXMADRASSER

Udvalget af boxmadrasser spænder fra relativt lette og bløde madrasser til stive og tunge madrasser. Det er derfor, det kræver et senge aktuator system med høj kraft for at sikre jævn og støjsvag justering af komfortsenge, uden at begrænse valget af madrasser. 
 
HOMELINE® tilbyder kraftige kompakte single aktuatorer samt intelligente senge aktuator systemer til senge med boxmadrasser. Begge typer af systemer kommer med høj løftekapacitet for at sikre maksimal fleksibilitet, når det gælder valget af madras. Selv stive boxmadrasser håndteres nemt og elegant med dette unikke motorsystem. 
 
HOMELINE kan give dig en intelligent modulopbygget platform, som du kan bruge til at bygge alle former for innovative funktioner, f.eks. belysning eller massage, ind i sengen. Hvis du har en ide, der kan føje ekstra værdi til dit produkt og være med til at skille din seng ud fra konkurrenternes, vil vi med glæde hjælpe dig med at udvikle den perfekte løsning. 
 
LINAK HOMELINE senge aktuator systemer fås med et fleksibelt udvalg af  betjeninger og et bredt udvalg af tilbehør, der passer til dine behov og dit design. Kontakt LINAK HOMELINE, hvis du har brug for jævn, sikker og pålidelig justering af senge med boxmadrasser..Single aktuator systemer for senge

Lær mere om CBH single aktuator systemer med stor løfte kapacitet der sikrer maks fleksibilitet for producenter af senge med box madrasser.

Onlinebrochure | PDF

 

HOMELINE tilbehør

HOMELINE tilbehør giver dit sengedesign merværdi.

Onlinebrochure | PDF

>
Hvad er en TWINDRIVE elevationsmotor
En elektrisk elevationsmotor er et unikt integreret system, der kan…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
HOMELINE og kvalitet
Kvalitet og pålidelighed er topprioriteter hos LINAK HOMELINE®. Så du kan sove trygt…
HOMELINE og design
Elektrisk justering af sengen er noget, man skal bruge, ikke noget man skal lægge mærke til…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?