select
 
Seng med indbygget aktuator TV-løft

luksussenge

AKTUATORTILBEHØR TIL MODERNE LUKSUSSENGE

Det moderne soveværelse er ikke kun et sted man sover. Det er et sted, hvor man kommer sig efter en lang dag, og bliver klar til den næste. Det er her, man slapper af med en god bog, ser TV og spiser morgenmad på sengen om søndagen. Alt dette og mere til gør den moderne seng til meget mere end blot en seng.
 
HOMELINE® sortimentet af tilbehør kan forvandle enhver seng til et luksuriøst komfortmøbel. Den grundlæggende justering af hoved- og fodenden er blot toppen af isbjerget. 

Hvad med et indbygget TV-løft til at hæve et fladskærmsfjernsyn fra sengerammen? Eller en indbygget massagemotor til at lindre ømme muskler. Du kan også få USB-stik i sengen og forskellige former for belysning samt yderligere justering med samme betjening.
 
Med LINAK HOMELINE som forretningspartner er der virkelig ingen ende på de innovative nye ideer, vi kan gøre til virkelighed sammen. Kontakt os, og fortæl os om din ide om en luksusseng. Vi vil meget gerne høre om den og hjælpe dig med at føre den ud i livet.Single aktuator systemer til senge

Lær mere om CBH single aktuator systemer med stor løfte kapacitet der sikrer maks fleksibilitet for producenter af senge med box madrasser.

Onlinebrochure | PDF

 

HOMELINE tilbehør

HOMELINE tilbehør giver dit sengedesign merværdi.

Onlinebrochure | PDF

Hvad er en TWINDRIVE elevationsmotor
En elektrisk elevationsmotor er et unikt integreret system, der kan…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
HOMELINE og kvalitet
Kvalitet og pålidelighed er topprioriteter hos LINAK HOMELINE®. Så du kan sove trygt…
HOMELINE og design
Elektrisk justering af sengen er noget, man skal bruge, ikke noget man skal lægge mærke til…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?