select
 

dobbeltaktuator 
systemer

dobbeltaktuator-systemer til komfortmøblerLINAK TWINDRIVE dobbeltaktuatorer er en sikker og komfortabel løsning til  justerbare komfortsenge. Enheden er fuldt ud integreret i sengen og påvirker således ikke designet.

TWINDRIVE-systemet har et lavt støjniveau og en kompakt størrelse, hvilket giver maksimal plads under sengen.

TD er en forkortelse for TWINDRIVE

LINAKs dobbeltaktuatorer starter alle med forkortelsen TD. Det system, du vælger, vil ofte afhænge af dine designønsker. 
  • TD32 er specialudviklet til luksussenge med boksmadrasser, hvor et højt kraftniveau er nødvendigt for at bøje madrassen. Ekstra kanaler til massagemotorer er standard.

  • Med TD33 er det muligt at forbinde forskelligt tilbehør samt ekstra/eksterne lineære aktuatorer til funktioner såsom nakkejustering

  • TD4 Standard og TD4 Advanced er overlegne til sengedesign med lette madrasser, hvor det er nødvendigt med et moderat lastbehov. De fås med trådløse betjeninger og mulighed for app. TD4 Advanced har ydermere memory funktion samt en masse andre mulige funktioner.

Plug & Play systems
Nyd en Plug & Play™ løsning
HOMELINE anvender Plug & Play-systemer, hvilket betyder at aktuatorerne er kompatible med alle HOMELINE-kontrolbokse og betjeninger, hvilket sikrer den ultimative designfrihed.
Hvad er ZERO™
For at kunne køre op eller ned med det samme, når der trykkes på en knap…
HOMELINE applikationer
Se eksempler på HOMELINE applikationer.
HOMELINE og kvalitet
Kvalitet og pålidelighed er topprioriteter hos LINAK HOMELINE®. Så du kan sove trygt…
HOMELINE og design
Elektrisk justering af sengen er noget, man skal bruge, ikke noget man skal lægge mærke til…