select
 
Care For Tomorrow Today

ER du klar til at påtage dig fremtidens udfordring inden for plejesektoren?

Med flere mennesker, der har brug for pleje, men færre hænder til at udføre det, er der et presserende behov for intelligente løsninger, som åbner op for effektive arbejdsgange og øger komforten og sikkerheden for patienten. Det er derfor, at vi tager hånd om fremtiden i alt, hvad vi gør i LINAK 

Vi er overbeviste om,  at det er altafgørende at tænke frem i tiden, da det er den eneste måde, hvorpå vi kan levere avancerede, ergonomiske løsninger, som vil gøre en værdifuld forskel - og vi håber, at du vil tage med os på rejsen.

Vi opfordrer dig til, at tilføre vores intelligente plejeløsninger til din faglige dygtighed, og derved føre essentielle produkter såsom plejesenge, kørestole, patientløftere og undersøgelsesborde til næste niveau. Til gavn for både patienter, plejepersonale og samfundet. 

Med andre ord: Tag hånd om fremtiden i dag.

“Intelligente plejeløsninger såsom den intelligente seng betyder ikke, at vi besøger brugeren mindre. Det teknologien tillader os er, at vi lægger vores besøg, når de er til mest gavn for brugeren. Det betyder meget for brugeren og de pårørende - og også for os.”

Plejer Henriette Petersen