select
 
MEDLINE & CARELINE systemer

CO-Link™

flere kanaler, mere strøm og flere muligheder med CO-Link™

Forestil dig to kontrolbokse og kun en betjening
Der er som regel fire kanaler til rådighed i et aktuatorsystem - men nogle gange kan det være nødvendigt med flere. Meget avancerede plejeapplikationer, såsom specielle senge, stole til overvægtige samt forskellige behandlingsborde har nogle gange brug for ekstra kanaler til yderligere aktuatorer eller andre værdiskabende egenskaber. CO-Link er aktuel, så snart du bruger CO61 kontrolboksen.  

- Op til otte kanaler og mere kapacitet (2 x 200W)
- Simpel opsætning med kabler samt specialtilpasset software 
- Nem logistik, da du kan bruge de samme produkter som før

CO-Link er ikke et produkt. Det er et koncept udviklet af LINAK, for at imødekomme behovene hos de af vore kunder, som fremstiller specielle, justerbare plejeapplikationer. Det er applikationer, hvor der er brug for mere end de traditionelle fire kanaler. 

Op til otte kanaler til specielle applikationer 
Med en LINAK CO-Link er det muligt at skabe avanceret bevægelse i en yderst specialiseret applikation inden for plejesektoren. Udover at konceptet tilfører endnu en CO61 kontrolboks og dermed dobbelt så mange kanaler, giver det dig også yderligere 200W ekstra. Alt sammen styret af en håndbetjening. 

Bestil et kabel og download din tilpassede software
LINAK har gjort det nemt at skabe et CO-Link uden at udvikle et nyt og dyrt system. Det er simpelthen bare at forbinde dine to CO61 kontrolbokse med et kabel via en standard LINAK samledåse. Styresoftwaren tilpasses din unikke applikation, og den er nem at downloade, når du er klar. 

Lav dit setup med det, du allerede har
Det giver sig selv, at specialsenge og andre meget avancerede plejeapplikationer ikke sælges i så store styktal som eksempelvis hospitalssenge eller patientløftere. Det er præcis derfor, at vores CO-Link er baseret på LINAK produkter, som du allerede har i din beholdning. De samme aktuatorer, kontrolbokse, betjeninger etc. Dette giver dig en ideel logistik og fleksibilitet til at imødekomme dine kunders behov med det samme. 

Mission og vision
Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Udfordringer i hospitals- og plejesektoren
Flere og flere patienter! Mangel på tid og hænder…
LINAK på LinkedIn
Følg LINAK Danmark på LinkedIn.