select
 
Justerbare hospitalssenge

hospitalssenge

AKTUATORSYSTEMER TIL HOSPITALSSENGE


På et hospital er der flere senge, end der er læger og sygeplejersker. I fremtiden vil der være endnu færre læger og sygeplejersker til at tage sig af et stigende antal patienter. Med dette fremtidsperspektiv for øje giver det mening at ændre hospitalssengen til et mere aktivt og effektivt stykke udstyr, der kan bidrage til at spare tid og ressourcer.

Hvis man kan fremstille en hospitalsseng, der kan nedbringe antallet af tidskrævende rutineopgaver for plejepersonalet, har man en god chance for, at holde trit med konkurrencen i fremtiden. Hvis hospitalssengen samtidig medvirker til, at gøre behandlingen mere sikker og behagelig for patienten, er chancerne endnu bedre. Og succesen er hjemme, hvis hospitalssengen kan se efter sig selv og give besked, når den har behov for rengøring, service eller reparation.

Innovation er nøglen til fremtidens marked. Derfor har LINAK MEDLINE® & CARELINE® allerede indbygget alle disse og mange flere funktioner i vores OpenBus™ aktuatorløsninger. Hvis du har ideer til, hvordan jeres hospitalsseng kan forbedres, vil vores erfarne konsulenter og ingeniører hellere end gerne indgå i et samarbejde for at omsætte disse til praksis. 
 

Global tilstedeværelse


Den fleksibilitet og kompatibilitet, der kendetegner vores brede produktsortiment, gør det muligt for  LINAK, at levere sikre og pålidelige løsninger med aktuator-systemer, som uden besvær passer ind i din applikation. 
  
Elektriske lineære aktuatorer og komplette aktuatorsystemer i højeste kvalitet har været kerneproduktet hos LINAK i 30 år. Hver eneste komponent i MEDLINE & CARELINE sortimentet - aktuatorerkontrolboksebetjeningsenheder og tilbehør  er testet i henhold til de strengeste standarder, så produkterne opfylder alle krav. Hvis du efterspørger salgssupport, er LINAK desuden til stede de fleste steder i verden. 

Vi ved, at du skal bruge sikre, pålidelige og innovative aktuatorløsninger. Hvis du også har brug for en samarbejdspartner, der holder et vågent øje med tendenserne i markedet og de hurtigt voksende udfordringer, som hospitalssektoren møder overalt i verden, så kontakt LINAK MEDLINE & CARELINE. We improve your life.


Systemer til hospitalssenge

Eksempler på systemer til hospitalssenge
Den optimale systemløsning til hospitalssenge og dermed perfekt bevægelse, kan kombineres på mange forskellige måder. Læs mere om systemer til hospitalssenge »

Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Udfordringer i hospitals- og plejesektoren
Flere og flere patienter! Mangel på tid og hænder…
Bevægelse med perfektion
Når du handler med et førende varemærke, kan du forvente kvalitet helt ned til mindste detalje…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?