select
 
Justerbare plejesenge til hjemmet

hjemmeplejesenge

AkTUATORSYSTEMer til hjemmeplejesenge


Allerede nu er der i mange lande, behov for uddannede sygeplejersker og uddannet sundhedspersonale. I mange dele af verden bliver befolkningerne hurtigt ældre, og flere og flere lider af kroniske livsstilssygdomme. I fremtiden vil der blive et endnu større behov for uddannet personale. Derved kommer der fokus på alle former for hjemmeplejeudstyr, der er beregnet til at gøre ældre og
handicappede mindre afhængige af hjælp fra andre. 

Sengen er et indlysende sted at starte, hvis du er på udkig efter innovative ideer til at øge folks selvstændighed. En plejeseng til hjemmet, der er udstyret med en intelligent elektrisk aktuatorløsning, som er nem at styre, hjælper personen med at komme sikkert i og ud af sengen og gør det mere behageligt at ligge i sengen. Der er dog ingen grund til at stoppe her.
  
En OpenBus™ aktuatorløsning fra LINAK MEDLINE® & CARELINE® betyder praktisk talt uendelige muligheder for innovativ tankegang og nye ideer til plejesengen i hjemmet. Du kan overvåge en patient via internettet, indbygge nødalarmfunktioner i sengen og forbedre brugerens komfort ved for eksempel at installere styring af orienteringslys og USB-forbindelser i sengen. Listen med OpenBus muligheder er uendelig.

Lad os udforske mulighederne sammen


Vi mener, at markedet for plejesenge til hjemmet vil opleve en dramatisk stigning i de kommende år.

Kontakt LINAK MEDLINE & CARELINE, hvis du gerne vil udforske mulighederne. Alle i MEDLINE & CARELINE teamet har stor produkt- og applikationsekspertise, som de med glæde stiller til rådighed for dig. Hvis du har en ide til forbedring af en eksisterende plejeseng til hjemmet, eller hvis du har planer om at gå ind på et helt nyt marked, står vores team klar til at hjælpe dig.

Det omfattende MEDLINE & CARELINE sortiment af elektriske aktuatorer, kontrolbokseløftesøjler og betjeninger sikrer dig fuld fleksibilitet. Vores gennemtestede og veldokumenterede kvalitet sikrer, at du altid får en sikker og pålidelig aktuatorløsning til din applikation.

 


Systemer til plejesenge til hjemmet

Eksempler på systemer til hjemmeplejesenge
Den optimale løsning til hjemmeplejesenge og dermed perfekt bevægelse kan kombineres på mange forskellige måder. Læs mere om systemer til hjemmeplejesenge »

Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Udfordringer i hospitals- og plejesektoren
Flere og flere patienter! Mangel på tid og hænder…
Bevægelse med perfektion
Når du handler med et førende varemærke, kan du forvente kvalitet helt ned til mindste detalje…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?