select
Systemer til plejesenge til hjemmet

Systemer til hjemmeplejesenge 

valgfrihed mellem mange forskellige systemer

Det perfekt match mellem LINAKs produktporteføjle og hjemmeplejesenge. I mere end to årtier har LINAK været den innovative frontløber i plejesektoren.
Hvorfor? – Fordi vi leverer løsninger, der passer til vores kunders behov.
 
Hos LINAK er der mange forskellige muligheder for at kombinere den optimale systemløsning til plejesenge til hjemmet og dermed opnå perfekt bevægelse.
Alt efter vores kundes behov, har vi en produktportefølje der passer og det
giver stor fleksibilitet, når den optimale systemløsning skal findes. 


et typisk system til hjemmeplejesenge


Et typisk system til en hjemmeplejeseng, består af en kontrolboks, en aktuator / søjler og en betjening (håndbetjening/operatørkontrol)

Specifikationen afhænger fuldstændig af det individuelle behov. Fokus kan være på kraft, hastighed, støj, antal kanaler (aktuatorer), tilbehørsmuligheder osv.
 
Som inspiration viser vi her et eksempel, på et typisk system til dette segment:


Meget mere end bevægelse


Værdien ved dette system: I mange år har sikkerhed og ergonomi været nogle af de vigtigste faktorer i denne sektor - det er de stadig. Men i dag er også faktorer som optimering af arbejdsgange, tidsbesparende foranstaltninger for personalet og mere tid til patienten vigtige for en bedre velfærd. LINAKs systemer er baseret på disse behov. 

CB6S har mange fordele, der passer til disse behov. Blandt andet er den fejlsikret, så utilsigtede bevægelser ikke kan opstå, som vil få systemet til at kortslutte. Desuden giver OpenBus platformen mulighed for, at integrere merværdiskabende funktioner såsom det fleksible patientpanel, Flexible Patient Panel, og dermed nem adgang til styring af sengen. De høje kvalitetsstandarder inden for vores kerneområde, aktuatorer og søjler, forbedrer livskvaliteten for brugerne, fordi disse standarder er ensbetydende med bedre ergonomi, samt pålidelig og jævn bevægelse, mens patienten ligger i sengen. 

 

Lineær Aktuator LA27C Håndbetjening HB80 Lineær Aktuator LA27C Kontrolboks CB6S OpenBus Lineær Aktuator LA27C Håndbetjening HB80
Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
Hvad er en kontrolboks
Kontrolboksen er hjernen og hjertet I en aktuatorløsning…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning.