select
Systemer til patientløftere

Systemer til patientløftere

valgfrihed mellem mange forskellige systemer


Forskellige systemtyper til forskellige behov! Uanset om du ønsker et enkelt system til din patientløfter eller et avanceret system, har vi det rigtige system til dig.

Et typisk patientløftersystem er bygget op omkring 3-5 hovedprodukter: En løfteaktuator udfører den egentlige flytning af patienten, en bensprednings-aktuator sikrer stabilitet af patientløfterne, undertiden kan der monteres en tredje aktuator til styring af slyngen, en kontrolboks med batteri styrer bevægelsen, og en betjening bruges til at aktivere den ønskede flytning. Specifikationen af hvert af disse produkter afhænger fuldstændig af dine individuelle behov og ideer til designet.

Til inspiration bygges en typisk patientløfter, op omkring et produkt fra hver kategori. Uanset hvilket system du vælger, får du et system i topklasse, der forbedrer livskvaliteten for brugeren gennem forbedret patientsikkerhed og pålidelighed, samt ensartet og støjsvag bevægelse.  vælg linak fordi…
I mere end et årti, har LINAK leveret specialtilpassede systemer til patientløftere. Systemer, der blandt andet er kendt for deres pålidelighed og sikkerhed. Sundhedspersonalet værdsætter også systemerne på grund af deres genkendelighed og brugervenlighed.

Når du vælger et patientløftersystem fra MEDLINE® & CARELINE®, kan den optimale systemløsning kombineres på mange forskellige måder. LINAK leverer
fleksibilitet og mulighed for tilvalg af mange forskellige funktioner.
Afhængigt af de krav, du stiller, har vi den rigtige produktporteføjle, der
skaber mest mulig værdi for dig.

Sikkerhed er et nøgleområde for LINAK og vi integrerer sikkerhedsfunktioner de steder, hvor det er muligt. Alle vores kontrolbokse er konstrueret, så aktuatoren
afbrydes, hvis belastningen på aktuatoren bliver for stor. Ligeledes kan vores
løfteaktuatorer udstyres med sikkerhedsmøtrik. 

Alle vores systemer er testede og godkendte som systemer. Dette gør det nemt for dig, at få din patientløfter godkendt. Når du vælger et LINAK system, kan du nemt leve op til EN10535. 

MEDLINE & CARELINE kontrolBokse til patientløftere

CBJ-Care er en intelligent løsning, der gør det muligt at lagre data om service i kontrolboksen og dermed sikre, at patientløfterne altid er funktionsdygtige. Desuden kan CBJ-Care hjælpe med, at huske på servicebesøg, den kan vise detaljeret information om batteristatus og den kan give mulighed for tilføjelse af mange andre fordele. CBJ1 muliggør betjening med to hastigheder, samt soft start/stop af løfteaktuatoren, hvilket sikrer, at patienterne oplever et behageligt løft. Hvis du har brug for en basiskontrolboks med batterialarm, er kontrolboksen  CBJ2 et godt og pålideligt valg. Vores elegante CBJ-Home giver patientløfteren et flot design og desuden funktioner som nem og pålidelig justering af den maksimale vægt.

Alle kontrolbokse leveres med intern eller ekstern lader, der samtidig gør det muligt at tilslutte en væglader. Aktuatoren kan suppleres med en række forskellige tilbehørs- og tilvalgsmuligheder alt efter, hvad du har brug for.

MEDLINE & CARELINE aktuatorer til patientløftere

Der findes løfteaktuatorer til forskellige belastningskapaciteter. LA31 er til håndtering af store belastninger, LA34 får til løft af endnu større belastninger og LA44 kan løfte selv de allerstørste belastninger. Alle aktuatorer er stærke valg, til løft af patienterne og konstrueret til formålet. 

Som aktuatorer til justering af benspredning eller sejl, anbefaler vi vores LA23, som er lille og kompakt eller den ekstremt støjsvage LA31, vores tilpassede og designede LA28 eller den lille LA12, alt efter designønsker og patientløfterens konstruktion.

MEDLINE & CARELINE Håndbetjeninger

Uanset om du er på udkig efter en betjening med simpel op/ned funktion eller en avanceret betjening, der viser batteristatus, servicebehov eller indikator for overbelastning, kan du finde den i MEDLINE & CARELINE produktsortimentet. Vores nyeste håndbetjeninger er HB70 og HB80. HB80 har et ergonomisk design og fås med magnet eller krog. HD80 JUMBO med batteri-, service- og overbelastningsindikator er tilgængelig til CBJ-Care.   

HB30 giver en overlegen brugeroplevelse med ergonomisk perfektion samt enhånds-betjening. Den kommer med udskiftelige kabler og anti-skridbelægning på bagsiden, som giver et optimalt greb.

Batteriløsninger

Vælg mellem forskellige batteriløsninger til dine patientløftesystemer, heriblandt BAJ1, BAJL batteripakke Li-Ion single kapacitet og BAJL batteripakke Li-Ion dobbeltkapacitet.  
BAJL Batteripakke Li-Ion er en grøn løsning baseret på Lithium-Ion teknologi, hvilket giver en forlænget batterilevetid og lav vægt sammenlignet med blysyre teknologi.

Ydeevnen er forbedret med flere løft per opladning og mere stabil hastighed på alle løft i opladningscyklussen. BAJL Batteripakke Li-Ion er bagud kompatibel. 
Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
Hvad er en kontrolboks
Kontrolboksen er hjernen og hjertet I en aktuatorløsning…
Hvad er en betjening
Betjeningen er en enhed, der bruges til at styre et LINAK aktuatorsystems bevægelser…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning.