select
Systemer til lejer

systemer til lejer

valgfrihed mellem mange forskellige SYSTEMer

Forskellige systemtyper til forskellige behov! Uanset om du ønsker et enkelt system til dit behandlings- og undersøgelsesleje eller en avanceret specialtilpasset løsning, har vi det rigtige system til dig. Et typisk lejesystem er bygget op omkring 3-6 hovedprodukter. En eller flere løfteaktuatorer eller - søjler udfører bevægelsen op og ned og sikrer sundhedspersonalet ergonomisk korrekte arbejdsforhold og komfort for patienterne, når de skal op på eller ned af lejet. En aktuator til ryg, der giver patienten en behagelig hvileposition, og sommetider monteres der flere aktuatorer til styring af ben- eller vippefunktioner. En kontrolboks, der styrer bevægelsen og en håndbetjening eller fodpanel, der aktiverer den ønskede bevægelse. Specifikationen af hvert af disse produkter afhænger fuldstændig af dine individuelle behov og ideer til designet.

Til inspiration bygges et typisk leje op omkring et produkt fra hver kategori.
Uanset hvilken løsning du vælger, får du et system i topklasse, der forbedrer
livskvaliteten for brugerne gennem forbedret ergonomi og pålidelig, ensartet og
støjsvag bevægelse af lejet. 

vælg linak fordi…

I mere end et årti har LINAK leveret specialtilpassede systemer til lejer. Systemer, der blandt andet er kendt for deres pålidelighed og sikkerhed. Når du vælger et lejesystem fra MEDLINE® & CARELINE® kan den optimale systemløsning kombineres på mange forskellige måder. LINAK leverer fleksibilitet og frit valg imellem mange forskellige muligheder. Derudover giver vores OpenBus™ systemer mulighed for at skabe fleksible løsninger i henhold til dine behov. Desuden er det muligt at supplere lejet med tilbehør, der skaber merværdi. 

Et eksempel på et nuværende, potentielt tilvalg kunne være Service Data Tool til IC aktuatorer, der sikrer en effektiv service og vedligeholdelsesprocedurer for aktuatorsystemet. Dette giver ekstra sikkerhed og effektivitet til den daglige brug af lejet eller bordet. 

Alt efter dine behov har vi den rigtige produktportefølje, der giver større
fleksibilitet, når det optimale system skal findes. Alle vores systemer er testede og godkendte som systemer. Dette gør det nemt for dig at få dit leje godkendt. 

MEDLINE & CARELINE kontrolbokse til lejer

Alt efter hvad du har brug for med hensyn til funktionalitet og tilbehør, har vi
forskellige typer kontrolbokse at vælge mellem. Softwaren i kontrolboksene kan
tilpasses dine behov eller du kan få standardsoftware. OpenBus kontrolbokse
giver et højt sikkerhedsniveau og flere af modellerne kan gemme servicedata,
hvilket sikrer, at lejerne altid er funktionsdygtige.

Du kan vælge mellem forskellige OpenBus kontrolbokse alt efter dine behov. CB6S har op til 4 kanaler og CB16 op til 5 kanaler. Begge løsninger sikrer pålidelig bevægelse og høj sikkerhed. Med en CB20 er det muligt at tilføje op til 6 aktuatorer og flere styreenheder og tilbehør. Afhængig af dit behov, er der en række forskellige tilbehørs- og tilvalgsmuligheder. Hvis du har brug for en basiskontrolboks, er CA40 et godt og pålideligt valg.

MEDLINE & CARELINE aktuatorer til lejer

Løftesøjler såsom BL1 er en optimale løsninger til lejer på grund af deres rene design og enkle konstruktion. Hverken hænder eller fødder kan komme til at sidde fast i de bevægelige dele, hvilket øger det sikkerhedsmæssige aspekt. 

MEDLINE & CARELINE IC AKTUATORER LA43 IC og LA44 IC med intelligent styring: Intelligent Kontrol (IC) giver et simpelt system bestående af 1 eller 2 aktuatorer, en Switch Mode Power Supply samt en håndbetjening eller en fodbetjening.

Der findes løfteaktuatorer til forskellige belastningskapaciteter.  LA40 er vores støjsvage og gennemprøvede løsning til håndtering af store belastninger, LA34 fås til løft af endnu større belastninger og LA44 kan løfte selv de allerstørste belastninger. Alle aktuatorer er stærke valg til lejer. 

Som aktuatorer til rygstøtte eller benstøtte anbefaler vi vores ekstremt støjsvage LA31 eller vores basismodel LA27, alt efter dit behov for løftekapacitet og lejekonstruktionen. 

MEDLINE & CARELINE betjeninger

Uanset om du ønsker en fodpedal eller en håndbetjening, har vi løsningen. Af fodpedaler anbefaler vi FS til flere funktioner eller FS2 til op- og nedkørsel.

Lejet kan også styres ved hjælp af en håndbetjening. Vores HB80 eller HB70 er gode valg. HB80 har et ergonomisk design og fås med magnet eller krog.

Hvis du ønsker en anden metode til styring af lejer, anbefaler vi vores FPP, hvilket sikrer både behandleren og patienten fleksibilitet og nem adgang.
Lineær Aktuator LA40 Kontrolboks CA40 Lineær Aktuator LA40 Løftesøjle BL1 Håndbetjening HB80 Løftesøjle BL1
Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Hvad er en kontrolboks
Kontrolboksen er hjernen og hjertet I en aktuatorløsning…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning.