select
Systemer til behandlingsstole

systemer til behandlingsstole

valgfrihed mellem mange forskellige sySTEMer

Forskellige systemtyper til forskellige behov! Uanset om du ønsker et enkelt system til din behandlingsstol eller en avanceret tilpasset løsning, har vi det rigtige system til dig. Når stolen udstyres med bevægelse og tilbehør, betyder det ikke kun komfort for patienten, det kan også være med til at optimere arbejdsrutinerne for sundhedspersonalet. En typisk behandlingsstol, er bygget op omkring 3-6 hovedprodukter: En eller flere løfteaktuatorer eller søjler, der udfører en bevægelse op og ned og giver ergonomisk korrekte arbejdsforhold for sundhedspersonalet og komfort for patienten. En aktuator til rygløft, der giver patienten en behagelig hvileposition. Aktuatorer til styring af ben og vippefunktioner. En kontrolboks, der styrer bevægelsen og en håndbetjening, der aktiverer den ønskede bevægelse. Specifikationen af hvert af disse produkter afhænger fuldstændig af dine individuelle behov og ideer til designet.

Til inspiration bygges en behandlingsstol typisk op omkring et produkt fra hver kategori. Uanset hvilken løsning du vælger, får du et system i topklasse, der forbedrer livskvaliteten for brugeren gennem forbedret ergonomi og pålidelig, ensartet og støjsvag bevægelse af stolen. 

vælg LINAK fordi…

Når du vælger et system fra MEDLINE® & CARELINE®, kan den optimale systemløsning kombineres på mange forskellige måder. LINAK leverer fleksibilitet og mulighed for tilvalg af mange forskellige funktioner. Derudover giver vores OpenBus systemer, mulighed for at skabe fleksible løsninger, i henhold til dine behov. Desuden er det muligt, at supplere behandlingsstolen med tilbehør, der skaber merværdi. Eksempler på tilbehør med merværdiskabende potentiale er: et vejesystem, der sikrer optimerede arbejdsrutiner i institutioner, en massagemotor der giver øget komfort, en USB-strømforsyning til patientlys, som kan hjælpe både plejeren og bruges som læselys af patienten. Kun fantasien sætter grænser for, hvilket tilbehør du kan tilføje for, at forbedre sundhedspersonalets og patienternes liv. 

Afhængigt af de krav du stiller, har vi den rigtige produktportefølje, som giver stor fleksibilitet i forhold til, at finde det system der skaber mest mulig værdi
for dig. Systemer, der blandt andet er kendt for deres pålidelighed og
sikkerhed. Alle vores systemer er testede og godkendte som systemer. Dette gør det nemt for dig, at få din stol godkendt. 

MEDLINE & CARELINE kontrolbokse til behandlingsstole

Alt efter hvad du har brug for, med hensyn til funktionalitet og tilbehør, har vi
forskellige kontrolbokse at vælge mellem. Softwaren i kontrolboksene kan
tilpasses dine behov eller du kan få standardsoftware. OpenBus kontrolbokse
giver et højt sikkerhedsniveau og flere af modellerne kan gemme servicedata,
hvilket sikrer, at stolene altid er funktionsdygtige.

Du kan vælge mellem forskellige OpenBus kontrolbokse, alt efter dine behov. CB6S har op til 4 kanaler og CB16 op til 5 kanaler. Begge løsninger sikrer pålidelig bevægelse og høj sikkerhed. Med en CB20 er det muligt, at tilføje op til 6 aktuatorer og flere styreenheder samt tilbehør. Der kan suppleres med en række forskellige tilbehørs- og tilvalgsmuligheder alt efter, hvad du har brug for.

MEDLINE & CARELINE aktuatorer til behandlingsstole

Løftesøjler såsom BL1, er optimale løsninger til stole på grund af deres rene design og enkle konstruktion. Hverken hænder eller fødder kan komme til, at sidde fast i de bevægelige dele, hvilket øger det sikkerhedsmæssige aspekt. 

Der findes løfteaktuatorer til forskellige belastningskapaciteter. LA31 er vores støjsvage og gennemprøvede løsning, til håndtering af store belastninger, LA34 fås til løft af endnu større belastninger og LA44 kan løfte selv de allerstørste belastninger. Alle aktuatorer er stærke valg til stole. 

Som aktuatorer til rygstøtte eller benstøtte, anbefaler vi LA40, vores ekstremt støjsvage LA31 eller vores lille og kompakte LA23, alt efter dit behov for løftekapacitet og din stolekonstruktion.  
  

MEDLINE & CARELINE betjeninger til behandlingsstole

Stolen kan betjenes ved hjælp af en håndbetjening eller et kontrolpanel. Et godt valg er vores håndbetjening HB80 eller HB70. HB80 har et ergonomisk design og fås med magnet eller krog. Vores panel ACK kan f.eks. integreres i et armlæn.

Ønsker du en mere differentieret måde, at betjene stolene på, anbefaler vi vores FPP, der er en lettilgængelig og fleksibel løsning, for både behandler og personen der behandles. 

 

Lineær Aktuator LA23 Lineær Aktuator LA40 Kontrolboks CO61 Løftesøjle BL1 Håndbetjening HB80
Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Hvad er en kontrolboks
Kontrolboksen er hjernen og hjertet I en aktuatorløsning…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning.