select
Systemer til højdejusterbare badekar

Systemer til højdejusterbare badekar

valgfrihed mellem mange forskellige systemer

Forskellige systemtyper til forskellige behov! Det er muligt at gennemføre ergonomisk optimering og løftestrategier for badning på forskellige måder. Én mulighed er, at have et badekar, der kan hæves og sænkes, hvilket sikrer plejepersonalet optimale ergonomiske forhold. En anden mulighed er, at sikre nem adgang til badekarret ved at tilføje en dør, som kan åbnes og lukkes elektrisk, så en syg eller ældre person nemt og sikkert, kan komme op i badekarret. 

Til patienter, handicappede og ældre, der har større plejebehov, er én mulighed en stol, der sænker personen ned i badekarret eller swimmingpoolen. Alle disse forskellige typer badelifte, kræver forskellige systemer og LINAK har en løsning til dem alle.  
 
Der er forskellige typer principper, men et typisk badeliftsystem er bygget op omkring 3-6 hovedprodukter. En eller flere løfteaktuatorer eller - søjler, udfører bevægelsen op og ned og sikrer sundhedspersonalet ergonomisk korrekte arbejdsforhold. En aktuator, der fungerer som døråbner, sikrer patienternes sikkerhed og komfort, når de skal op i og ud af badekarret.

Hvis der er monteret en stol til, at sænke patienten ned i badekarret eller swimmingpoolen, er der monteret aktuatorer til at løfte, dreje og sænke patienten i vandet, en kontrolboks, der styrer bevægelsen, og en håndbetjening til at aktivere den ønskede bevægelse. Specifikationen af hvert af disse produkter, afhænger fuldstændig af dine individuelle behov og krav.

Afhængigt af badeliftprincippet og –funktionaliteten, opbygges der et system omkring et produkt fra hver kategori. Uanset hvilken løsning du vælger, får du et system i topklasse. Der forbedrer livskvaliteten for brugerne, gennem forbedret ergonomi og pålidelig, ensartet og koordineret bevægelse. 

vælg LINAK fordi…
Når du vælger et system fra MEDLINE® & CARELINE®, kan den optimale systemløsning kombineres på mange forskellige måder. LINAK leverer fleksibilitet og mulighed for tilvalg af mange forskellige funktioner. Derudover giver vores OpenBus systemer mulighed for, at skabe fleksible løsninger i henhold til dine behov. Bevægelsesmønstre kan defineres og gennemføres via positioneringsindstillinger i vores aktuatorer og software.

Vi har en produktportefølje, der passer til dine behov og det giver stor fleksibilitet, når det optimale system skal findes. Systemer, der blandt andet er kendt for deres pålidelighed og sikkerhed. Alle vores systemer er testede og godkendte som systemer. Det gør det nemt for dig, at få din badelift godkendt. 

kontrolbokse til Højdejusterbare badekar

Alt efter hvad du har brug for, med hensyn til funktionalitet og tilbehør, har vi forskellige kontrolbokse at vælge mellem. Softwaren i kontrolboksene kan tilpasses dine behov eller du kan få standardsoftware. OpenBus kontrolbokse giver et højt sikkerhedsniveau og mulighed for forskellige bevægelsesmønstre, i henhold til dine ønsker.

Du kan vælge mellem forskellige OpenBus kontrolbokse, alt efter dine behov. CB6S har op til 4 kanaler og CB16 op til 5 kanaler. Begge løsninger sikrer pålidelig bevægelse og høj sikkerhed. Med en CB20, er det muligt at tilføje op til 6 aktuatorer og flere styreenheder.

Til swimmingpoollifte er CBJ1, CBJ2CBJ-Home eller CBJ-Care et godt valg, på grund af batterikapaciteten og brugervenligheden.

Aktuatorer til højdejusterbare badekar

Der findes løfteaktuatorer til forskellige belastningskapaciteter. LA31 er vores støjsvage og gennemprøvede løsning, til løft af store belastninger, LA34 fås til løft af endnu større belastninger, og LA44 kan klare selv de allerstørste belastninger. Alle aktuatorer er stærke valg til løft og nedsænkning af patienter i badekar eller ind og ud af swimmingpools (LA34).

LA28 og LA30 er kompakte løsninger, hvilket gør det nemt at integrere dem i et badekar eller som døråbnere. Løftesøjler som for eksempel BL1 er gode løsninger til løft af badekar.

betjeninger til højdejusterbare badekar

Badeliften eller badestolen kan styres ved hjælp af en håndbetjening. Vores HB80 eller HB70 er gode valg. HB80 har et ergonomisk design og er klassificeret som IPX6, i henhold til de påkrævede normer.

 

Håndbetjening HB80 Lineær Aktuator LA31 CARELINE Lineær Aktuator LA31 CARELINE
Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
Hvad er en betjening
Betjeningen er en enhed, der bruges til at styre et LINAK aktuatorsystems bevægelser…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning.