select
 

hvad er OpenBus

I stedet for at have en ledningsfarve for hver eneste funktion og et hardwareskift ved hver ny ændring, har LINAK udviklet en hardwareplatform af kontrolbokse, der
kan programmeres til at opfylde de specifikke behov i slutbrugerapplikationen.

"Hjernen", dvs. mikroprocessoren, finder du i vores OpenBus kontrolbokse: CB6s, CB16, CB20 og CBJ-Care. Så i stedet for en analog håndbetjening, er der nu installeret en mikrochip i håndbetjeningen og en i kontrolboksen, og de "snakker
sammen". Det gør vi ved, at indstille adresser for hver håndbetjeningsknap. Derudover kan du tilføje forskelligt tilbehør, der skaber merværdi, så du opnår intelligente applikationer.

CB6s
CB6s OpenBus
Indgangsspænding: 230/120V
Produktside
CB16
CB16 OpenBus
Indgangsspænding: 230/120/100V
Produktside
CB20
CB20 OpenBus 
Indgangsspænding: 230/120/100V
Produktside
CBJ-Care
CBJ Care kontrolboks med servicemonitor fra LINAK
Udgangsspænding: 24 V DC Produktside

Sikkerhed

OpenBus er lig med øget sikkerhed. Vi kalder det "fejlsikring". Det betyder ganske enkelt, at der ikke forekommer utilsigtet bevægelse i din applikation på grund af kortsluttede ledningstråde. For med OpenBus overføres signalet med bit og bytes. Ingen forbindelse er lig med intet signal. Det medfører ekstra sikkerhed i modsætning til analoge systemer, hvor du ikke har denne funktion. Derudover har vi også en separat ledningstråd i kablet, som skal aktiveres, før der er mulighed for bevægelse. Det kaldes "strømanmodning". Ingen anmodning om strøm er lig med ingen bevægelse!

Intelligent bevægelse

Der kan være brug for intelligent bevægelse i avancerede applikationer. Med mikroprocessoren kan du konfigurere dit system til at køre i bestemte forudindstillede mønstre. Du kan konfigurere det til at standse på et specifikt tidspunkt under bevægelse, eller få det til at køre samtidigt eller parallelt, sådan som du ønsker det.

specialtilpasset løsning

OpenBus giver stor fleksibilitet for at kunne opfylde de forskellige behov på markedet. Kundernes behov har en tendens til at variere, og OpenBus kan opfylde dine specifikke krav til en kundetilpasset løsning. Softwaren kan indstilles til at realisere den præcise bevægelse, den opsætning og de valgfrie funktioner, som du ønsker i en fremtidig applikation.    

Systemkompatibilitet

LINAK tilbyder fleksibilitet ved at kombinere produkter, der passer til dit specifikke behov. Kontakt din LINAK samarbejdspartner for at få designet det helt rigtige system til din applikation. 

  • Aktuatorer: LA27, LA31, LA34, LA44
  • kontrolbokse: CB6s (OBL & OBF), CB16 (OBL & OBF), CB20, CBJ-Care
  • Betjeninger: HB80, HB70, FPP, IRO, ACK, ACO, ACC 
  • Løftesøjler: BL1, BL4

bedre logistIK

En af fordelene ved OpenBus er, at du får større fleksibilitet til at skabe din systemløsning. De af vores produkter, der er kompatible med OpenBus, er udstyret med mini-fit kabelstik. Det betyder, at du frit kan skifte mellem alle OpenBus kontrolboksene og alle vores almindelige aktuatorer og personalebetjeninger, så du får et optimeret logistisk flow.

Hvad er en kontrolboks
Kontrolboksen er hjernen og hjertet I en aktuatorløsning…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.