select
 
Care For Tomorrow Today

Vi har en stor viden til at bakke dig op

Når du vælger LINAK som din partner, får du mere end 30 års dedikeret erfaring ind i dine løsninger. 

Find dit område her, og se hvordan vi kan hjælpe dig med at tage hånd om fremtiden i dag. 

 Actuator Systems for Hospital Beds   Hospitalssenge
Der er flere senge på et hospital, end der er læger og sygeplejersker, så hvis du producerer en seng, som kan reducere tidskrævende opgaver for personalet, er du næsten garanteret succes.

LINAKs intelligente plejeløsninger byder på en række muligheder inden for innovativ tænkning.


 Actuators for Nursing Home Beds   Plejehjemssenge
Ved at tilføre LINAK teknologi kan plejesenge blive udstyret med intelligente sikkerhedsegenskaber, såsom Sygepleje-opkald og Under Bed Light. Den kan også signalere, hvis brugeren forlader sengen, eller om sengen er våd.


 Actuator Systems for Patient Lifts   Elektroniske patientløftere
Sikkerhed og pålidelighed er i fokus, når det kommer til patientløftere, men for at bevare det gode ry blandt sygeplejersker og patienter kan det være nødvendigt at hæve niveauet. Det kan LINAK hjælpe dig med. 


 Electric Actuators for Dental Chairs   Ergonomiske tandlægestole
Elektriske aktuatorer fra LINAK tilfører alsidig bevægelse til tandlægestole sammen med muligheden for at kombinere flere bevægelser i en glidende handling.  Actuator Systems for Homecare Beds   Hjemmeplejesenge
Hjemmepleje udstyr, som er tilpasset til at gøre de ældre og syge mere selvhjulpne er en voksende forretning. Vores intelligente aktuatorer åbner op for et stort potentiale, når det kommer til innovativt design af senge til hjemmepleje.


 Electric Actuators for Couches/Tables   Lejer
Rygsmerter og ryglidelser er meget almindelige blandt sygeplejersker og læger.

Det er derfor naturligt at fokusere på forbedret ergonomi gennem fleksible
behandlings- og undersøgelseslejer, som kan indstilles individuelt - det er LINAKs speciale.


    Behandlingsstole
Patienter bruger ofte lang tid i en behandlingsstol, så hvorfor ikke bygge flere funktioner ind i den, end blot den indlysende med flere positioner?

Læselys eller lademuligheder til mobiltelefoner er blot nogle af de muligheder, som LINAK tilbyder. 


 Linear Actuators for Wheelchairs   Kørestole
Pålidelighed og komfort er lige vigtige parametre i et design af en kørestol. For at imødekomme det, skal du bruge, stærke, smalle og støjsvage elektriske aktuatorer med lavt energiforbrug, som giver en jævn og præcis tilpasning for brugeren. 


 Linear Actuators for Bath Lifts   Badelifte
Badelifte forbedrer livet for de handicappede og svage ældre, som ønsker at opretholde så meget uafhængighed som muligt. 

Ved at tilføre vores elektriske aktuatorsystemer kan du designe en løsning, som forbedrer ergonomien for både brugeren og en eventuel plejer.