select
LINAK in Brief 

KORT OM LINAK

LINAK er vokset fra en ydmyg begyndelse i 1907. Siden Bent Jensen, administrerende direktør og ejer, overtog familievirksomheden i 1976 og lancerede ideen om den lineære aktuator, der kan lette menneskers dagligdag, har LINAK fortsat sin vækst over hele verden.
 
LINAK koncernens hovedkvarter i Guderup, Danmark breder sig over et areal på 38.000 m2, der omfatter både udviklings- og produktionsanlæg. LINAK har omkring 2000 engagerede medarbejdere i 35 lande.
 
LINAK koncernen er opdelt i 4 divisioner, der er organiseret som selvstændige forretningsenheder. Dette sikrer, at kunderne inden for de forskellige forretningsområder altid serviceres af et team af eksperter med omfattende og relevant viden og erfaring.
 
LINAK anerkendes globalt for høj kvalitet og teknisk avancerede og innovative løsninger, der introduceres på markedet som nyskabende produkter, hvilket giver både os og vores kunder en strategisk fordel.
 
Med mere end 7.000 forskellige varenumre tilbyder ingen andre i branchen et bredere sortiment af aktuatorsystemer end  LINAK. Vores komplette sortiment omfatter aktuatorer, løftesøjler, kontrolbokse, styringer og et bredt udvalg af tilbehør.
 
80 % af vores produkter er kundetilpassede løsninger, og vi er stolte af at være en stærk samarbejdspartner inden for udviklingen af nye applikationer.
 
Du kan få flere oplysninger om de enkelte LINAK divisioner ved at følge linkene nedenfor. 
 
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.