select

DEN ELEKTRISKE LINEÆRE AKTUATOR

En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende bevægelse fra en DC-motor med lav spænding til en lineær bevægelse, dvs. tryk- og trækbevægelser.

På denne måde er det muligt at løfte, justere, vippe, skubbe eller trække tunge og svært tilgængelige genstande, blot ved at trykke på en knap.

Derudover giver aktuatorer en sikker, lydløs og ren bevægelse med en præcis styring af den lineære bevægelse. Aktuatorer udnytter energien effektivt og har en lang levetid med begrænset behov for vedligeholdelse.

Installation af en elektrisk aktuator er meget lettere end f.eks hydrauliske systemer, da den fylder meget mindre, og hverken har pumper eller slanger.

Muligheden for at tilpasse aktuatorer til specifikke behov, sikrer velfungerende løsninger, der anvendes i mange forskellige situationer i en bred vifte af applikationer og produkter.

En elektrisk lineær aktuator fra LINAK® består af en motor, et gear og en spindel med møtrik. En specialversion af den lineære aktuator er indbygningsaktuatoren, der er beregnet til integrering i kundens føringsløsninger. En komplet LINAK aktuatorsystemløsning omfatter en eller flere lineære aktuatorer, en kontrolboks og en styreenhed til betjening af aktuatorerne. Lineær aktuator LA31 TECHLINE
LINAK aktuatorernes løftekapacitet spænder fra 200 N til 15.000 N.
Hvad er en løftesøjle
En løftesøjle er en elektrisk lineær aktuator, der er integreret i en…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Kontakt LINAK
Har du brug for hjælp til af finde det produkt, som passer til dine specifikke krav?