select

LINAK® som din samarbejdspartner

Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til vore kunder. Vi vil være din samarbejdspartner.

I samarbejdet med LINAK får du mere end bare et produkt i hænderne. Vores mål er at skabe ekstra værdi for vores kunder ved at tilbyde innovative produkter, omfattende viden, produktion i verdensklasse og global tilstedeværelse.
 

Innovation


Lige siden den første aktuator blev udviklet, har LINAK løbende tilført markedet nye og innovative ideer. Innovation er en vigtig årsag til, at LINAK har opnået sin nuværende markedsposition. Innovative løsninger har til formål at opfylde kundernes behov.

Det er derfor, LINAK er mere end bare leverandør af komponenter. Vi tilbyder et strategisk samarbejde, hvor udvikling og forskning, eftersalgsservice, logistik, produktion og marketing er hovedelementerne.
 

Viden


Hos LINAK fokuserer vi på vores kernekompetence – aktuatorløsninger. I vores 4 individuelle divisioner fokuserer vi også i høj grad på kundernes behov, viden om markedet og knowhow om applikationen.

Dybdegående viden om tendenser på markedet er det, der gør LINAK til en troværdig leverandør af løsninger.
 

Produktion i verdensklasse


Hos LINAK fremstiller vi kvalitetsprodukter. Vores mål er at være den førende producent på området ved at have en produktion i verdensklasse. Derfor arbejder vi i overensstemmelse med LEAN-principper i alle dele af vores produktionsprocesser. Denne praksis sikrer produkter, service og levering af høj kvalitet.
 

Global tilstedeværelse


Vi har kunder over hele verden. Da vi gerne vil være tæt på vores kunder, så vi kan servicere dem bedst muligt, er vi repræsenteret globalt af datterselskaber og lokale distributører.

 

                      

Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du brug for hjælp til af finde det produkt, som passer til dine specifikke krav?