select

Fordele ved aktuatorer

Elektriske lineære aktuatorer er en perfekt løsning, når der er brug behov for enkel, sikker og problemfri bevægelse med nøjagtig og ensartet bevægelsesstyring. Du kan vælge at bruge aktuatorsystemer til justeringer, vippebevægelser, skubbevægelse og løft med en kraft på op til 15.000 N.
 
Aktuatorerne kan integreres i avancerede styresystemer ved hjælp af databuskommunikation. Du får feedback om den præcise position og nøjagtig variabel styring af acceleration og hastighed.
 
Sammenlignet med både hydraulikske og pneumatiske systemer er en aktuatorløsning meget nemmere at installere. Den fylder mindre, da der ikke er behov for slanger og pumper. Desuden kræver hydrauliske og pneumatiske systemer regelmæssig vedligeholdelse for at undgå sikkerhedsproblemer og irriterende olielækager.
 
En lineær aktuator har en lang levetid med lidt eller slet ingen vedligeholdelse. Det sikrer meget lave samlede driftsomkostninger sammenlignet med andre systemer.
 
Elektriske aktuatorsystemer er støjsvage, rene, giftfrie og energieffektive. De opfylder de stadig voksende krav og love vedrørende miljøvenligt udstyr.
Mission og vision
Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…