select

Take a Stand - Make a Move

Bevægelse er en del af livet - og det bør ikke stoppe ved døren til dit kontor. Elektriske, højdejusterbare borde tillader dig at vælge den position, som passer dig bedst. 

En typisk sekretær bruger op til 95 % af sin dag på at sidde ned - herunder transport, arbejde, spisning samt ved at se TV. Menneskets krop er ikke bygget til at sidde i længere perioder. Vi er designet til at bevæge os og holde rygraden sund, forbedre blodomløbet og reducere muskeltrætheden.   

Undgå længerevarende siddetid - tag et standpunkt - tryk på en knap, og bevæg dig.

MEDARBEJDERNE ER VILDE MED DET
Fordelene ved at give medarbejderne sidde-stå arbejdspladser kan ikke overvurderes. Den umiddelbare virkning af en mere behagelig arbejdsstilling er større velbefindende og arbejdsglæde. Hjertet, kredsløbet og de indre organer aktiveres på en måde, der giver ny energi til musklerne og holder dig i form. 

Langtidsvirkningen er færre kroniske problemer: mindre spænding i skuldrene – mindre hovedpine og ondt i ryggen osv. Det kan også medføre færre vægtproblemer, da nyere forskning har vist, at en stor faktor i den nuværende fedmeepidemi skyldes, at vi sidder for meget.


VIRKSOMHEDERNE TRIVES MED DET
Investering i højdejusterbare sidde-stå arbejdspladser vil sandsynligvis øge effektiviteten og produktiviteten i enhver virksomhed. I dagligdagen vil den overordnende øgede komfort og arbejdsglæde hos medarbejderne medføre færre forstyrrelser, bedre arbejdspræstation og øget effektivitet. 

På langt sigt vil virksomheden opleve en nedgang i dyrt fravær på grund af sygdom.


DESKLINE applikationer
Se eksempler på DESKLINE applikationer.
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.