select

DESIGNs betydning

Mulighed for justering kan være både ergonomisk og økonomisk sund fornuft, men når der drejer sig om kontorborde og arbejdsstationer, vil designet ofte have meget høj prioritet.

Du ønsker ikke klodsede motorer, industrielle løftesøjler eller elektromekaniske aktuatorsystemer, der hæmmer dine muligheder for at skabe et flot og elegant design. Det du har brug for er en jævn og støjsvag bevægelse med et tryk på en diskret knap. Som enhver anden skandinavisk baseret virksomhed fokuserer vi på rent, enkelt og diskret design, og det er lige præcis, det du får med LINAK DESKLINE®.
 
I årenes løb har DESKLINE etableret et godt samarbejde med en række anerkendte arkitekter og designere. Vi mener, at perfekte højdejusterbare møbler og arbejdsstationer er resultatet af et tæt samarbejde baseret på fri og åben udveksling af ideer mellem dine designere og vores team, af DESKLINE konsulenter og teknikere. 
 
DESKLINE lineære aktuatorsystemer giver dig komplet frihed til at designe. I hovedreglen kan du koncentrere dig om bordpladen, rammen og bordbenene, og så leverer DESKLINE resten i henhold til dine specifikationer. Hvis du ønsker et justerbart bord uden tværsarg, hjælper DESKLINE dig med at opnå den krævede stabilitet.

Kontakt LINAK DESKLINE. Fortæl os, hvad du har brug for, så finder vi sammen frem til en løsning, alle er tilfredse med – både når det gælder funktion og form.

Måske kan du finde inspiration ved at besøge hjemmesiden "Design Meets Movement" - en enhed formet af LINAK, som involverer nogle af de mest kreative og innovative designere fra hele verden.
DESKLINE applikationer
Se eksempler på DESKLINE applikationer.
HOMELINE applikationer
Se eksempler på HOMELINE applikationer.
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.