select

SIKKER FUNKTION NAT EFTER NAT

Sengen er et meget vigtigt møbel. Vi tilbringer mange timer i sengen, og funktioner såsom et elektrisk justerbart aktuatorsystem skal simpelthen fungere lydløst og problemfrit nat efter nat.
 
Når du handler med et førende varemærke, kan du forvente kvalitet helt ned til mindste detalje. LINAKs varemærke er jævn, støjfri og pålidelig funktion med tilstrækkelig kraft til at klare den krævede belastning år efter år.
 
LINAK HOMELINE® leverer komplette modulopbyggede aktuatorsystemer, som uproblematisk kan indbygges i dit produkt.
 

Test, test og test igen


En af grundene til, at LINAK har samarbejdet med og leveret aktuatorløsninger til så forskellige sektorer som byggeri, landbrug, kontormøbler samt hospitaler og plejehjem i over 30 år, er vores omfattende testprogram.
 
Alle HOMELINE aktuatorsystemer gennemgår en 100 % funktionstest, før de forlader fabrikken. Nye produkter og stikprøver fra det eksisterende sortiment undergår konstant en række krævende tests, som omfatter alle former for ekstreme forhold.
 
Vi accepterer intet mindre en perfektion, og det bør du heller ikke gøre. Kontakt LINAK HOMELINE, hvis du ønsker sikkerhed for, at din seng er udstyret med en sikker og pålidelig aktuatorløsning.
Mission og vision
Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø…
DESKLINE applikationer
Se eksempler på DESKLINE applikationer.
HOMELINE applikationer
Se eksempler på HOMELINE applikationer.
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.