select

FREMTIDENS SAMARBEJDSPARTNER

Hospitals- og sundhedssektoren vil fremover blive udfordret af tre betydelige tendenser.
  • Aldrende befolkning vil øge patienternes plejebehov, hvilket kommer til at påvirke hospitaler, plejehjem og hjemmeplejen.
  • Livsstilssygdomme er et stigende problem i mange lande. I takt med at den globale økonomi forbedres, øges antallet af mennesker med kritiske og kroniske livsstilssygdomme ironisk nok. Det betyder, at hospitals- og sundhedssektoren skal tage sig af et stadig større antal patienter.
  • Den verdensomspændende fedmeepidemi er et andet resultat af vores ændrede livsstil, der helt bogstaveligt lægger en stor byrde på hospitals- og sundhedssektoren.

Din udfordring – er vores


Disse tendenser udgør både en udfordring og en mulighed for producenter af hjælpemidler til hospitals- og plejesektoren. Udstyr, der er udviklet til at gøre livet nemmere og mindre stresset for plejepersonalet, vil give en konkurrencemæssig fordel i fremtiden. Det samme er tilfældet, hvis det hjælper patienterne til at føle sig bedre tilpas og blive mindre afhængige af sygeplejersker og andet plejepersonale.
 
MEDLINE® & CARELINE® holder et vågent øje med sektorens behov. Avancerede elektriske lineære aktuatorsystemer kan forbedre en bred vifte af det udstyr, der bruges i hospitals- og sundhedssektoren, så de lever op til de fremtidige udfordringer.

Lad os hjælpe dig med at forbedre din forretning


Vi mener, at vi gennem et tæt samarbejde med vore kunder kan udvikle nye innovative løsninger, der kan hjælpe sundhedspersonalet med rutinemæssige opgaver. Patienterne vil også komme til at føle sig bedre tilpas og mere uafhængige.
 
Det er præcis hvad der kræves for at imødekomme fremtidens udfordringer. Kontakt LINAK MEDLINE & CARELINE, og fortæl os om dine behov og ideer, og så kan vi sammen udvikle en systemløsning, der kan forbedre din forretning.
Mission og vision
Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø…
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Kontakt LINAK
Har du brug for hjælp til af finde det produkt, som passer til dine specifikke krav?