select

BEVÆGELSE MED PERFEKTION

Når du handler med et førende varemærke, kan du forvente kvalitet helt ned til mindste detalje. Du vil opdage, at MEDLINE® & CARELINE® komponenter kan forbedre dit produkt. Du vil også sætte pris på, at vores store sortiment af aktuatorer, løftesøjler, kontrolboksebetjeninger og tilbehør både giver en høj grad af fleksibilitet og omfatter komplette aktuatorløsninger. 
 
MEDLINE & CARELINE aktuatorer og komponenter er designet og godkendt til anvendelse i hospitals- og plejeudstyr. Vi kan når det kræves, levere fuldt ud godkendte og komplette systemer, der er modstandsdygtige overfor forholdene og temperaturerne i vaskeanlæg.
 

Omfattende test


Aktuatorløsninger til hospitals- og plejeudstyr skal kunne holde til meget hård behandling og stor slitage. Det er praktisk talt altid i brug, og rengøringsprocedurer, især på hospitaler, omfatter meget høje temperaturer, kraftige rengøringsmidler og højtryksrensning.
 
LINAK MEDLINE & CARELINE produkter gennemgår en 100 % funktionstest, før de forlader fabrikken. Derudover har LINAK udviklet et omfattende program bestående af gentagelsestests. Nye produkter og prøver fra det eksisterende sortiment undergår konstant en række krævende tests, som omfatter alle former for ekstreme forhold.
 
Vi accepterer intet mindre end perfektion, og det bør du heller ikke gøre. Så kontakt LINAK MEDLINE & CARELINE, hvis du har brug for en sikker og pålidelig aktuatorløsning, der er godkendt til medicinsk brug.
MEDLINE & CARELINE applikationer
Se eksempler på MEDLINE & CARELINE applikationer.
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du brug for hjælp til af finde det produkt, som passer til dine specifikke krav?