select

Hvor bliver elektriske aktuatorer brugt?

LINAK aktuatorer anvendes i mange forskellige brancher, hvilket gør både arbejds- og privatlivet nemmere for en masse mennesker. Aktuatorerne produceres til fem forskellige forretningsområder.

MEDLINE® & CARELINE® leverer aktuatorløsninger til hospitals- og plejesektoren, DESKLINE® leverer løftesøjler til højdejusterbare møbler, HOMELINE® aktuatorer bliver brugt i elevationssenge, TECHLINE® aktuatorer bliver brugt i industrielle arbejdsområder.

MEDLINE & CARELINE fokuserer på at øge komforten for både patienter og plejepersonale, ved at levere aktuatorløsninger til udstyret indenfor sygehus- og sundhedssektoren. Aktuatorerne bidrager til at forbedre udstyret med sikre, pålidelige og innovative bevægelser og løftekapacitet. Desuden letter de den belastning som plejepersonale eller andre hospitalsansatte kan blive udsat for hver dag, i forbindelse med løft eller forflytninger af patienter. Blandt andet bliver, LINAK aktuatorerne brugt til hospitalssenge, patientløftere, tandlægestolebadelifte og kørestole.

DESKLINE leverer aktuatorsystemer til højdejusterbare møbler, der kan tilpasses brugerne. Denne tilpasningsevne i f.eks kontorborde sikrer brugeren en øget ergonomisk komfort og bedre arbejdsforhold. DESKLINE tilbyder også aktuatorløsninger til industrielle arbejdsstationerkøkkener og andre applikationer.

HOMELINE aktuatorer er designet til at give komfort gennem elektrisk justering af senge der anvendes i private hjem. Jævn og lydløs justering giver en god føling med sengens bevægelse, hvilket hjælper med til at differentiere det fra andre systemer. HOMELINE arbejder tæt sammen med sine kunder for at finde nye ideer til løsninger, der kan forbedre deres senge, øge kvaliteten og give en konkurrencemæssig fordel. 

TECHLINE aktuatorløsninger er designet til at sikre pålidelig og præcis bevægelse til tunge, industrielle anvendelsesområder f.eks landbrugsmaskiner. Dette betyder, at TECHLINE aktuatorer er i stand til at modstå barske forhold, som hårdt vejr samtidig med at de giver en meget præcis bevægelse. De er blandt andet designet til byggeri og maskiner, ventilation og landbrugsløsningermarine applikationer og de hjælper med at forbedre effektiviteten af solar tracking systemer.
For at skabe individuelle løsninger, arbejder TECHLINE tæt sammen med sine kunder, således at forskellige behov og specifikationer bliver opfyldt. På denne måde hjælper TECHLINE aktuatorerne med til at forbedre kundernes produkter og give dem en konkurrencemæssig fordel.  

 

Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
Mission og vision
Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø…
Bæredygtighed og ansvar
Vi har stor respekt for alle disse mennesker. Det er grunden til, at vi har fokus på kvalitet...
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du brug for hjælp til af finde det produkt, som passer til dine specifikke krav?