select

Nyheder

select
 • Designere og arkitekter fra hele verden bringer bevægelse til deres design
  Vi har hermed fornøjelsen af at kunne introducere vores nye hjemmes: www.design-meets-movement.com. Design Meets Movement er en enhed formet af LINAK, og den involverer nogle af verdens mest innovative og kreative designere og arkitekter
  Lokale Nyheder, 28. september 2016
    
 • Det siger kunderne om Kick & Click
  Vi har spurgt en række af vores DESKLINE kunder om, hvad de synes om den innovative monterings-løsning Kick & Click. Svarene var enstemmige, og du kan se dem her.
  Produktnyhed, 26. september 2016
    
 • Vi er blevet inviteret til at deltage på ORGATEC
  ORGATEC er Europas største handelsmesse for kontormøbler, og som noget helt unikt deltager LINAK på dette års udgave i oktober. Vi deltager under navnet Design Meets Movement, og vi vil gerne invitere dig til at besøge os
  Lokale Nyheder, 12. september 2016
    
 • Maersk går ind for elektriske, højdejusterbare borde på deres nye kontor i Tyskland
  Da Maersk i Tyskland flyttede til en ny bygning, besluttede virksomheden sig for, at alle de ansatte skulle have en ergonomisk arbejdsstation, som inkluderede et højde-justerbart bord.
  Lokale Nyheder, 9. august 2016
    
 • Regelmæssig træning er ikke nok
  Bruger du det meste af din arbejdsdag på at sidde ned? Chancerne for, at du gør, er store. Som resultat heraf, er der mange af os, som forsøger at træne regelmæssigt for at kompensere for stillesiddende adfærd. Forskning har dog vist, at dette ikke er nok.
  Produktnyhed, 12. juli 2016
    
 • LINAK @ ORGATEC 2016
  Et multifunktionelt udendørs miljø, som dækker over 260m², bliver en af de mest spektakulære attraktioner på ORGATEC messen i Køln i oktober, hvor LINAK deltager under navnet Design Meets Movement.
  Pressemeddelelse, 7. juli 2016
    
 •  

 
For tidligere nyheder se vores Nyhedsarkiv.
LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
LINAK på LinkedIn
Følg LINAK Danmark på LinkedIn.