select

Nyheder

select
 • Ny løsning - Design 3-bens borde med Kick & Click™
  For LINAK er det vigtigt, at du har frihed til at designe. Dette kommer også til udtryk i vores lancering af 3rd Leg Kit til Kick & Click, hvilket muliggør at designe borde med tre ben.
  Produktnyhed, 24. maj 2016
    
 • Ny app til kontorborde - juster dit bord med din smartphone
  Den nye og innovative Desk Control app gør det muligt for dig, at du kan bruge din telefon til at justere dit kontorbord. Med Bluetooth® Adapter er du nemt oppe at køre, download app'en og så er du i gang.
  Produktnyhed, 9. maj 2016
    
 • Guide til at vælge den Kick & Click løsning, som passer bedst til dit bord
  Kick & Click fås i tre versioner, men hvordan ved du, hvilken løsning der er den bedste til dig? Vi giver dig her et overblik og liste over de primære forskelle, for at guide dig til det rigtige valg.
  Produktnyhed, 29. april 2016
    
 • Sæt dit logo på computeren og promover et sundt arbejdsliv
  Forestil dig, at dit logo vises på alle dine kunder computere flere gange i løbet af en dag. Og hvad hvis dine kunder ikke ville have noget i mod din hjælp med at promovere ergonomi i deres organisation?
  Produktnyhed, 7. april 2016
    
 • Et køkken hvor madlavning er sjovere
  Et højdejusterbart køkken fra køkkenproducenten Sachsenküchen er blevet monteret hjemme hos et tysk par. Det bringer ergonomi og sjov ind i køkkenet.
  Produktnyhed, 21. marts 2016
    
 • Det har aldrig været nemmere at bruge dit højdejusterbare bord
  Vi sidder for meget ned og bevæger os for lidt. Et højdejusterbar bord er en god måde at implementere mere bevægelse i din hverdag, og det har aldrig været nemmere at bruge det. Desk Control™ hjælper dig godt på vej.
  Produktnyhed, 17. marts 2016
    
 • Se eller gense highlights fra Stockholm Furniture Fair
  Det er nu ved at være 2 uger siden, at dørene lukkede på dette års Stockholm Furniture Fair. Endnu en gang mange tak til jer, der kiggede forbi vores stand.
  Lokale Nyheder, 25. februar 2016
    
 • Betjeninger udviklet unikt til køkkenet
  Betjen op til tre individuelle bevægelser med en enkel bordkontakt. Det er nu muligt med de nyligt lancerede bordkontakter DPF2K og DPF3K, som er specialudviklet til køkkener.
  Produktnyhed, 15. februar 2016
    
 • LINAK bevæger køkkenet
  Denne artikel på fire sider blev oprindeligt bragt i det tyske magasin Küchenplaner. Artiklen giver et indblik i køkkenindustriens mekanismer. Læs den og lær mere om, hvordan LINAK bringer bevægelse ind i køkkenet.
  Produktnyhed, 27. januar 2016
    
 • Mød os på Stockholm Furniture Fair
  Ved du, hvordan New Ways of Working kan forbedre din arbejdsdag og implementeres på din arbejdsplads? Få mere viden og ny inspiration på vores stand på Stockholm Furniture Fair.
  Lokale Nyheder, 19. januar 2016
    
 • Spar tid på samlingen med Kick & Click
  Spar 10-12 minutter i samletid på hvert bord - prøv at regne ud, hvor mange minutter, der er sparet på en ordre med 150 borde!
  Produktnyhed, 6. januar 2016
    
 •  

 
For tidligere nyheder se vores Nyhedsarkiv.
LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
LINAK på LinkedIn
Følg LINAK Danmark på LinkedIn.