select

LINAK introducerer LA33 - en ny IC aktuator, som er specialudviklet til landbrug og jordbrug

Mange producenter af justerbare applikationer, der bruges inden for eksempelvis landbrug, landbrugsmaskiner eller industriel automation er bekendte med LINAK aktuatorerne LA14, LA25 og LA36. Vi kan nu præsentere et ny familiemedlem i rækken - en mellemstørrelse aktuator der fuldender LINAK porteføljen.

Produktnyhed:  31. maj 2017
Den nye LA33

Vi introducerer LA33 - en mellemstørrelse aktuator
LINAK har lanceret en ny kraftfuld aktuator - LA33. Det er en mellemstørrelse aktuator, som er baseret på 35 års specialiseret erfaring og viden. LA33 passer perfekt til de applikationer, hvor mindre aktuatorer mangler kraften eller hvor de større aktuatorer er for store.

Som producent af maskineri til strenge miljøer, vil du helt sikkert kunne genkende flere elementer fra LINAKs øvrige TECHLINE produktprogram inden for robuste aktuatorer, og forstå hvorfor LA33 passer perfekt ind i dette. 


Deler de samme egenskaber og muligheder 
LA33 deler de samme fordelagtige egenskaber, som resten af de robuste aktuatorer i LINAK familien besidder. LINAKs integrerede styring, hall sensorer til relativ og absolut feedback, proportionel hastighedskontrol, præcis positionering via analog eller digital feedback, samt mange flere egenskaber, som alle kan blive en del af din LA33 løsning.  

Hvis du ønsker at vide mere om egenskaberne i LA33, kan du besøge vores produktside. 


Grundig testet ligesom alle andre LINAK produkter
Ligesom de andre aktuatorer i programmet, er LA33 IP66/IP69K godkendt, hvilket gør det muligt for den at modstå eksempelvis pludselige vandstrømme og generelt fungere i barske miljøer med lang levetid. 

Denne holdbarhed er i verdensklasse, og den er kun mulig at opnå gennem intensivt forarbejde, lang erfaring og en ufattelig grund gennemtestning, inden produkterne frigives. Se denne video, hvad det indebærer. 

  LINAK TECHLINE R&D and Production – Behind the scenes

 

For yderligere information, kontakt venligst dit lokale LINAK datterselskab
eller distributør.


LINAK er en international virksomhed, grundlagt ud fra en simpel idé - elektrisk lineær bevægelse.

Vi leverer produkter der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø.

Updated: 29. juni 2017 06:52