select
 

iflex™ - integreret fleksibilitet

Forbedr fleksibiliteten i din applikation med alle de smarte egenskaber, der er integreret i TECHLINE iFLEX aktuatorer. Vi giver dig et valg mellem fire smarte iFLEX muligheder, som hjælper med at optimere din produktion, effektiviteten heraf samt minimerer vedligeholdelsesomkostningerne.  
iFLEX - Integreret Fleksibilitet

dette er iFLEX


Ingen kontrolbokse.
Færre kabler.
Smartere muligheder.
Dette er iFLEX.
TECHLINE aktuatorer med iFLEX indeholder en integreret H-bro styring. Alt, du skal bruge, er to kabler, som giver adgang til alt lige fra den mest basale styring til virkeligt avancerede muligheder og feedback.  

En iFLEX løsning kræver mindre plads, da der ikke er behov for eksterne kontrolbokse, relæer eller andet højspændingselektronik i selve aktuatoren. Alt er indbygget i iFLEX aktuatoren – uden at aktuatoren fylder det mere. 

Udviklingen af iFLEX er baseret på mange års erfaring og viden, og som altid har enhver løsning været igennem et grundigt og gennemgribende testforløb, som er et af kendetegnene for LINAK TECHLINE aktuatorerne

Vælg mellem tre iFLEX muligheder 

Fleksibilitet er lig med valg – og alt afhængig af dine behov, giver TECHLINE dig på nuværende tidspunkt et valg mellem fire smarte iFLEX muligheder til at optimere effektiviteten på din applikation og for at minimere vedligeholdelses-omkostningerne. 

IC BASIC –  PLUG & PLAY MULIGHEDEN

Denne enkle aktuatorløsning leveret præ-konfigureret for at imødekomme dine eksakte krav. Vi kan tilpasse slaglængde, hastighed, strømgrænse og feedback fra aktuatoren såvel som en række andre detaljer.

Alt, du skal gøre, er at tilslutte to kabler og din specifikke løsning er klar til omgående brug. Komplet med basis feedback (0-10V) eller single Hall output.

IC ADVANCED – DEN TILPASSEDE LØSNING

Hvis du vælger iFLEX aktuatorer med IC Advanced, får du nem tilgang til at konfigurere og til at justere hastigheden, slaglængden og strømgrænser med det brugervenlige konfigurationsværktøj.

IC Advanced tilbyder også en øget mulighed for overvågning og aflæsning af information omkring aktuatorens forhold samt den applikation, som den sidder i.  

BUS – LØSNING MED BUS-KOMMUNIKATION 

Denne løsning giver dig ubegrænset tilpasning og øget mulighed for overvågning med den tilføjede fordel af BUS-kommunikation. Vi kan levere iFLEX aktuatorer med enten Modbus RTU RS485 eller LINbus i forhold til dine præferencer. 
Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
TECHLINE applikationer
Se eksempler på TECHLINE applikationer.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…