select
Løsninger til landbrugsmaskiner

landbrugsmaskiner

landbrugsmaskiner
- PRæCISIONsarbejde i barske omgivelser

At drive landbrug er hårdt arbejde, og landbrugsmaskiner skal ofte arbejde under ekstreme og vanskelige forhold. Aktuatorsystemer som bruges på landbrugsudstyr skal være ekstremt robuste, og de skal blandt andet kunne modstå ekstreme vejr forhold, ekstreme påvirkninger fra kemikalier og gødninger samt kraftige påvirkninger fra veje og kørselsforhold.
 
Samtidig er moderne landbrugsarbejde på mange måder blevet præcisionsarbejde. Aktuatorerne skal være så nøjagtige og pålidelige, at de med meget stor nøjagtighed kan dosere den korrekte mængde gødning, pesticider eller såsæd, i forbindelse med den indtastede markplan.
 
Enhver elektrisk aktuatorløsning fra LINAK TECHLINE® er testet til at modstå kravene fra miljøet, samt opfylde kravene til kommunikation. Brug en LINAK TECHLINE løsning, som er med til øge produktiviteten i landbruget.

udnyt foRdelene ved elektriske aktuatorer

Elektriske aktuatorsystemer giver store muligheder, når de kommunikerer med de overordnede kontrolsystemer. De mange forskellige løsninger, er velegnet til kommunikation sammen med avancerede kommunikationsplatforme. Positioneringsfeedback er meget nøjagtig og overlegen i forhold til traditionelle hydrauliksystemer.
 
Har du f.eks. brug for en kraft på op til 12.000 N, kan en elektrisk aktuator, udføre det samme arbejde som et hydrauliksystem. Aktuatorløsningen er nemmere at installere og kræver ingen vedligeholdelse, der er ingen rør, slanger eller pumper, der er kun behov for strøm. Desuden gavner de miljøet på grund af deres lave energiforbrug, ligesom risikoen for lækage af hydraulikolie fjernes

AkTUATORer I LANDBRUGsmaskiner

Du vil finde TECHLINE aktuatorløsninger i blandt andet gødnings- og saltspredere, hvor man bruger dem til at justere mængden af gødning, sand, salt m.v. Aktuatorerne styrer højde og vinkel på spredeanordningen. På snittemaskiner bruges de til at justere udkastretningen. På ballepressere styrer aktuatorerne indpakning af ballerne. Lineære aktuatorer sikrer også intelligent åbning af luger på blandt andet planteavlsmaskiner samt forskellige så- og kartoffeloptager maskiner.
 
Elektriske aktuatorer bruges også til at forbedre ergonomien og komforten i en lang række applikationer. Justering af ret, sæde og ventilation er blot nogle få eksempler.

Aktuatorer til gødningsspredere

Linear Actuator Solutions for Spreaders
Præcis spredning af gødning er godt for miljøet, og det hjælper landmanden med at få mere ud af hans afgrøder. TECHLINE aktuatorer hjælper med at regulere mængden og arbejder sammen med GPS systemet for at sikre, at gødningen kun spredes, hvor det er nødvendigt. 

AkTUATORer til mejetærskere

Actuator Solutions for Combine Harvesters
Mejetærskere er bygget til hårdt arbejde under barske forhold. TECHLINE aktuatorer er bygget til at holde og giver perfekt kontrol og pålidelige resultater for helt op til 15 forskellige funktioner på en mejetærsker.
 

Aktuatorer til traktorer

Actuator Solutions for Tractors
En komfortabel og ergonomisk korrekt arbejdsplads, betyder bedre resultater og arbejdsglæde. Mange af funktionerne i et førehus kan være automatiseret og er nemmere at styre med en elektrisk aktuator løsning fra TECHLINE.
 

Aktuatorer til såmaskiner

Såning kræver opmærksomhed for detaljerne. Præcision, kontrol og positionering er nøgleord.  TECHLINE aktuatorer tilbyder perfekte løsninger til såmaskiner med pålidelig vedligeholdelsesfri ydeevne under ekstreme forhold i mange år.
 

Aktuatorer til grønthøstere

Actuator Solutions for Forage Harvesters
En grønthøster kræver nem og effektiv justering for optimal effekt. TECHLINE aktuator løsninger kan anvendes til en bred vifte af funktioner og giver pålidelige vedligeholdelsesfrie løsninger.
 
Kontakt LINAK TECHLINE, og fortæl os om dine specifikationer og ideer. Du vil opleve, at alle i vores team af ingeniører og salgsingeniører har et indgående kendskab til anvendelsesområder og produkter. Vi ved, hvad der skal til for at levere innovative løsninger til landbrugsmaskiner. 

 

Focus on mobile agriculture

Fokus på landbrugsmaskiner

Denne brochure fortæller om vores løsninger og fordele, som LINAK i mere end 25 år har leveret til landbrugssektoren.

Onlinebrochure | PDF

 


TECHLINE produktkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator »

 
LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?