select
Industriel automation

Industriel
automation

INDUSTRIEL AUTOMATISERING – ERGONOMISK PROCESOPTIMERING

Fabrikker og industrielle produktionsanlæg står konstant over for udfordringen at skulle optimere processer for at få mest muligt ud af både maskiner og mandskab. Mange maskinproducenter har erfaret, at elektriske aktuatorsystemer har været den perfekte løsning i bestræbelserne på at opnå denne optimering.
 
TECHLINE® lineære aktuatorer er meget alsidige og fleksible, fordi de både giver effektiv bevægelse og en enestående styring og nøjagtighed. Som maskinproducent vil du opleve fordele såsom lavere omkostninger, nemmere installation og nem integration med styresystemer sammenlignet med andre løsninger. Det er dog kundernes og slutbrugernes værdsættelse af udstyr med elektriske aktuatorløsninger, der giver dig den egentlige konkurrencemæssige fordel.
 
Virksomhedens ledelse vil opleve positive fordele i form af hurtige omstillinger, maksimal udnyttelse af kapacitet, nul vedligeholdelse af aktuatorer, lang levetid, lavt energiforbrug samt ingen risiko for skadelige olielækager. Medarbejderne vil opleve, at problemfri automatisering erstatter krævende manuelle arbejdsprocesser.

FORBEDRING AF ARBEJDSPLADSEN

I de senere år har effektiv ledelse været fokuseret på sikkerhed og ergonomiske arbejdsstillinger ved valg af nye maskiner. Dette har måske først og fremmest været et resultat af lovgivningskrav og pres fra fagforeninger, men i dag er det bredt anerkendt, at en bedre ergonomisk arbejdsstilling forbedrer den enkelt medarbejders effektivitet samtidig med, at fraværet nedbringes.
 
Elektriske aktuatorsystemer er især velegnede til alle former for individuel indstilling. TECHLINE har leveret en række avancerede aktuatorløsninger til arbejdsplatforme, lifte, borde, stole osv.
 
Pålideligheden, som skyldes det omfattende LINAK TECHLINE testprogram, er en af grundene til, at du finder TECHLINE aktuatorløsninger i alle mulige applikationer til procesmaskiner, samlebånd, produktionslinjer og materialehåndtering over hele verden.
En anden grund er det engagement, vi lægger i at gøre din applikation perfekt. Hvis du har brug for at løfte, skubbe, vippe eller indstille sikkert, problemfrit og præcist, så kontakt LINAK TECHLINE, og vi hjælper dig med at finde frem til den perfekte løsning. Du vil opdage, at alle ingeniører og salgsingeniører i LINAK TECHLINE teamet har omfattende viden om applikationerne og produkterne samt arbejder 100 % for at finde en løsning, der matcher dine behov og ideer.

Fokusbrochure om industriel automation.


TECHLINE Produktkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator»

 
LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?