select
Løsninger til mobilt udstyr

Løsninger til mobilt udstyr

udendørs mobilt udstyr - udstyr, der gør en forskel

Formålet med at anvende udendørs motoriseret udstyr, er at erstatte manuelle arbejdsprocesser med højt automatiserede og innovative maskiner samt løsninger.
 
Når det drejer sig om at forbedre produktiviteten og tilføre disse maskiner både en enkel og sikker, men samtidig kraftig bevægelse, er der intet, der matcher en elektrisk aktuatorløsning fra LINAK TECHLINE®.
 
TECHLINE har over 30 års erfaring inden for udvikling, fremstilling og anvendelse af lineære aktuatorer og komplette aktuatorsystemer. Det eneste du skal gøre er, at fortælle os omkring applikationen, så finder vi en løsning der matcher applikationen og kravene til denne.

Fleksibilitet er et nøgleord hos TECHLINE. Vi dækker behov fra små, kompakte og kraftige aktuatorer, der kan løfte op til 10.000 N. Alle løsninger har ét til fælles – de er konstrueret og testet til at kunne arbejde under barske og ekstreme betingelser.
 
En TECHLINE aktuator er et pålideligt og vedligeholdelsesfrit produkt med lang levetid. Elektriske aktuatorer er nemme at installere og betjene. Der er ikke behov for slanger og pumper, udelukkende kabler. Energiforbruget er lavt, og der er ingen risiko for lækage af skadelig hydraulikolie.

forbedret ergonomi og produktivitet

TECHLINE aktuatorsystemer gør en forskel i motoriseret udstyr til pleje af plæne og have - lige fra eldrevne biler og små nyttekøretøjer til plænetraktorer, store slåmaskiner og golfplæneklippere.
 
Ud over at medføre øget produktivitet, fordi hårdt og ressourcekrævende arbejde bliver gjort nemmere, anvendes aktuatorsystemer ofte til at give brugeren bedre ergonomi og komfort. Eksempelvis tilbyder TECHLINE aktuatorløsninger til indstilling af rat, sæder samt hæv og sænk af skærebord på havetraktorer og plæneklippere. 
 
Kontakt TECHLINE, og fortæl os om dine behov og ideer. Alle ingeniører og salgsingeniører i vores team har stor viden om applikationer og produkter, og vil gerne hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. 

Fokusfolder om mobilt udstyr.
 

TECHLINE Produktkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator»

 
LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?