select
Løsninger til både

løsninger til både

aktuatorløsninger til både - skræddersyet til luksus

For de fleste mennesker er en lystbåd ensbetydende med luksus. Uanset om det drejer sig om en lille motorbåd, en stor sejlbåd eller en luksusyacht, forventer ejeren en vis grad af skræddersyede og automatiske funktioner, der får hans båd til at skille sig ud fra alle andre.
 
Som skibsbygger vil du sætte pris på den fleksibilitet og alsidighed, som TECHLINE® sortimentet af elektriske aktuatorer rummer, til både indvendige komfortapplikationer og udvendige løsninger, der skal kunne tåle kraftige bevægelser og samtidig være modstandsdygtige over for vind, vand, salt og sol. 

GØR DIT RY ENDNU BEDRE

I saloner, kahytter og cockpit anvendes TECHLINE aktuatorer typisk til hæve/sænke borde, indstilling af stole samt justering af skærme, monitorer eller fladskærme. Dette er kun nogle få af de komfortfunktioner, du kan bruge til at skræddersy dine både, så de opfylder kundens krav.
 
Hvis du har særlige behov eller ideer til, hvordan en elektrisk aktuatorløsning kan gøre dine både til noget helt særligt, så kontakt LINAK TECHLINE. Vores team af ingeniører og salgsingeniører vil meget gerne indgå i et tæt samarbejde med dig og dit personale, så vi sammen kan finde den helt perfekte aktuatorløsning.
 
Dette gælder også udendørs applikationer som f.eks. stiger, ventilationssystemer, motorluger, sammenklappelige master, adgangsluger til opbevaringsrum osv. Elektriske aktuatorer vil være den perfekte løsning til næsten alle funktioner, der kræver justering.
 
TECHLINE kan levere "plug & play"-løsninger, der er meget nemme at installere – komplette med aktuatorer, søjler, kontrolbokse, betjeninger og andet tilbehør.
 
Du kan være helt sikker på, at dine kvalitetsbevidste kunder kun vil opleve behagelig komfort med TECHLINE's elektriske aktuatorløsninger. TECHLINE lineære aktuatorer er gennemtestede for lang levetid og holdbarhed i barske omgivelser og kræver ikke vedligeholdelse.  Skulle der mod forventning opstå problemer, yder LINAK via sit internationale netværk after sale service i over 30 forskellige lande.

Fokusbrochure om løsninger til både.

TECHLINE Produktkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator »

LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?