select
Automatisering i fødevare- og drikkevareindustrien

fødevareindustrien

AUTOMATISERING I FØDEVARE- OG DRIKKEVAREINDUSTRIEN – HYGIEJNISK OG ERGONOMISK OPTIMERING

Fødevaresikkerhed er et absolut must for ethvert firma i fødevareindustrien. Uanset om det drejer sig om et slagteri, et mejeri, et bryggeri eller et cateringfirma, skal hygiejnen have højeste prioritet. I en virksomhed der oplever hård konkurrence, er optimal udnyttelse af ressourcer højeste prioritet.
 
LINAK TECHLINE® tilbyder avanceret automatisering til fødevareindustrien baseret på hygiejniske aktuatorer i rustfrit stål. De er nemme at rengøre, og grundige test har vist, at de tåler stærke rengøringsmidler og lever op til skrappe rengøringskrav. Desuden indeholder de elektriske aktuatorer ingen skadelig olie eller vand fra pneumatiske systemer, derfor er elektriske aktuatorer en perfekt løsning til fødevareindustrien.
 
Fødevareindustrien og storkøkkener benytter i stort omfang manuelle processer. Det betyder, at optimering af processer afhænger af forbedret effektivitet og produktivitet hos den enkelte medarbejder. I de senere år har dette betydet øget fokus på ergonomi og fordelene ved at kunne indstille arbejdspladser individuelt og udskifte hårdt, manuelt arbejde med automatiserede løsninger.

oplev forbedret konkurrenceevne

TECHLINE har allerede leveret mange forskellige løsninger baseret på elektriske aktuatorer til maskinbyggere og producenter af udstyr til fødevareindustrien. Som OEM vil du opleve fordele i form af lave omkostninger, nem installation og integration med styresystemer, og dine kunder vil sætte pris på problemfri drift, lang levetid og maksimal udnyttelse af kapacitet, fordi elektriske aktuatorer ikke kræver vedligeholdelse.
 
En innovativ aktuatorløsning kan f.eks vippe en gryde, kippe en stegepande, hæve og sænke et køkkenbord, ovne etc. TECHLINE vil gerne hjælpe dig med at udvikle dine ideer og visioner. Hvis du har behov for en applikation, der kan løfte, trække, skubbe eller vippe, vil du opleve, at ingeniørerne og salgsingeniørerne i LINAK TECHLINE teamet har omfattende viden om applikationerne og produkterne.
 
Du vil også finde ud af, at TECHLINE sortimentet af elektriske aktuatorer i rustfrit stål er meget alsidigt og fleksibelt – og hver eneste LINAK aktuator har gennemgået omfattende test og kvalitetskontrol for at sikre maksimal ydeevne og lang levetid. Så kontakt TECHLINE, og fortæl os om dine behov og ideer. 

Fokusfolder om automatisering i fødevare- og drikkevareindustrien.

TECHLINE Produktkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator »

 
LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?