select
Løsninger til handicapbiler

Handicapbiler

AUTOMATISERING I KØRERTØJER TIL HANDICAPPEDE – velegnet TIL FORBEDRING AF MOBILITET af den handicappede

Et fysisk handicap er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at den handicappede person bliver mindre aktiv. Meget ofte betyder det dog, at personen bliver mindre mobil, og nedsat mobilitet har stor indflydelse på personens aktivitetsniveau.
 
Lige fra starten har LINAK haft særlig fokus på, hvordan elektriske lineære aktuatorer kan hjælpe handicappede både i og uden for hjemmet. TECHLINE® har et stort sortiment af lavspændingsaktuatorer til forskellige bilapplikationer, som kan forbedre tilværelsen for handicappede personer.
 
TECHLINE's elektriske aktuatorsystemer kan løfte op til 1.200 kg. De giver hurtig og stabil bevægelse og er nemme at styre ved hjælp af håndbetjening, fjernbetjening eller kontakter. Elektriske aktuatorer giver en høj grad af sikkerhed og kan suppleres med mange sikkerhedsfunktioner efter behov.
 
TECHLINE's elektriske aktuatorløsninger til biler er designet, så de kan modstå vibrationer og ujævnheder. De er nemme at installere og passer uden problemer sammen med det elektriske system i køretøjet. Sammenlignet med hydrauliske løsninger er aktuatorløsninger vedligeholdelsesfrie og giver overordnet et bedre pris-/ydelsesforhold.

AKTUATORLØSNINGER TIL SPECIALTILPASSEDE KØRETØJER

Listen over mulige applikationer i et specialtilpasset køretøj er allerede lang og bliver ved med at vokse. Hos TECHLINE arbejder vi med at udvikle innovative nye ideer og løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Hvis du har en ide til, hvordan mobiliteten og komforten for handicappede personer kan forbedres i specialtilpassede køretøjer, ved hjælp af bevægelse, vil TECHLINE meget gerne hjælpe dig med at videreudvikle ideen.
 
De elektriske aktuatorer fra TECHLINE er velegnet til alle typer platforme og lifte samt til fjernbetjente døre, trin og gelænder. Lineære aktuatorer bruges også til alle mulige former for indstilling af sæder, rat, gearstænger osv. Det er muligt at programmere individuelle automatiske indstillinger for en handicappet person og en hjælper, fordi elektriske aktuatorer giver unik positioneringsfeedback og er nemme at integrere med bilens overordnede styresystemer.

Hos TECHLINE tager vi LINAKs løfte meget alvorligt. Du vil opleve, at ingeniørerne og salgsingeniørerne i TECHLINE teamet ikke kun har stor viden om produkter og applikationer, men at de også hver og en er oprigtigt engagerede i at finde løsninger, der gør livet nemmere. Kontakt LINAK TECHLINE. 

Fokusfolder om automatisering i handicapbiler.

TECHLINE Produtkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator »

LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?