select
Ventilations- og lanbrugsløsninger

Ventilations &
landbrugsløsninger

VENTILATIONS- OG LANDBRUGSLØSNINGER – ALSIDIGE, DRIFTSSIKRE OG ROBUSTE

Pålidelig og passende ventilation i staldbygningerne er vigtigt for landmænd. Ventilationssystemet justerer temperaturen og luftfugtigheden og regulerer indeklimaet ved at suge støv, damp og andre gasser ud af stalden. Et utilstrækkeligt og defekt ventilationssystem kan forårsage alvorlige – endda fatale – problemer for besætningen i stalden.
 
I mere end et årti har TECHLINE® forsynet producenter af ventilationsudstyr og stalddesignere over hele Europa med elektriske aktuatorløsninger til automatisering af en række forskellige ventilations- og landbrugsapplikationer. Aktuatorsystemer er et enkelt, omkostningseffektivt alternativ til andre løsninger.
 
TECHLINE lineære aktuatorer er nemme at installere og integrere i styresystemer på grund af deres enestående feedback- og positioneringsfunktioner. For de fleste kunder er det, der virkelig gør den store forskel, imidlertid den gennemtestede og gennemprøvede driftssikkerhed i barske miljøer, som kræver en meget høj IP-tæthed, der kendetegner de elektriske aktuatorsystemer fra TECHLINE.

GØR LANDMANDENS LIV LETTERE

Elektriske aktuatorsystemer er velegnede til mange forskellige applikationer, som kan forbedre arbejdsforholdene for en moderne landmand. Automatisk justering af foderdosering, fjernbetjening af vanskeligt tilgængelige ventiler og elektriske løftere til dæksler er blot nogle få eksempler.
 
Hvis du har en ide, der både kan forbedre landmandens liv og give din virksomhed en konkurrencemæssig fordel, så kontakt TECHLINE – vi vil meget gerne hjælpe dig med at gøre ideen til virkelighed. Vi tror på, at de bedste løsninger opstår gennem tæt samarbejde, og du vil opleve, at ingeniørerne og konsulenterne i TECHLINE teamet meget gerne vil bruge deres store ekspertviden og knowhow om produkter og applikationer til din fordel.

Fokusfolder om ventilations- og landbrugsløsninger.

TECHLINE Produktkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator »

LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Har du lyst til at diskutere fordelene ved en elektrisk aktuatorløsning?