select
Trucks & Heavy Duty Vehicles

automation Til
LAStbiler & 
tunge køretøjer

AKTUATORER til automation af lastBIler og tunge køretøjer – Hårdt arbejde under ekstreme forhold 


Lastbiler og andre tunge køretøjer skal ofte arbejde døgnet rundt i ekstreme og fjendtlige miljøer. Elektriske, lineære aktuatorsystemer til disse køretøjer skal være robuste nok til at stå i mod varme og kulde såvel som vand, jord og støv.

For at gøre det mere komplekst, forventes det, at de tunge køretøjer kan udøve præcisionsarbejde i flere timer med lidt eller ingen vedligehold, og kravene til sikkerhed, aerodynamik og brændstofforbrug er meget høje.  

TECHLINE® elektriske aktuatorløsninger har ingen problemer med at præstere under disse forhold. De er simpelthen bygget til formålet.

Det, der interesser os, er, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre applikationen på din lastbil eller tunge køretøj, så den er endnu mere produktiv og behagelig at bruge.


Opdag de mange muligheder med elektriske Aktuatorer 

Elektriske aktuatorsystemer tilbyder mange egenskaber, som gør dem overlegne over for traditionelle hydrauliske systemer.

Du vil sætte pris på den lave omkostning, fleksibiliteten og den nemme installation i køretøjet, der opnås på grund af det kompakte design.

Du vil få gavn af det forbedrede brændstofforbrug, som er et resultat af løsningernes reducerede vægt og forbedrede aerodynamik.

Du vil sætte pris på den forbedrede sikkerhed og komfort, der kommer sig af en automation af en bred vifte af lastbilsapplikationer.

Installationen af elektriske aktuatorer eliminerer svage områder såsom pumper
og slanger i applikationen. De kræver lidt eller ingen vedligehold, men de har
stadig en lang levetid og maksimal oppetid.  

Positionsfeedbacken er meget præcis, og TECHLINE aktuatorer har en rigtig god berøringsflade med styresystemer.

Miljøet har også gavn af elektriske aktuatorer, da de har et lavt energiforbrug, og der ikke er risiko for skadelige, hydrauliske olielækager.


Aktuatorer i lastbiler og tunge køretøjer

Du vil finde TECHLINE aktuatorløsninger i en lang række af lastbiler og tunge køretøjer til en bred vifte af forskellige applikationer.

Du finder elektriske aktuatorer i for eksempel skraldebiler, fejemaskiner, lastbils-anhængere, autocampere, saltspredere samt forskellige typer af brandbiler.  

De bliver brugt til ventilation, sæder og rat-tilpasning såvel som til løft, tiltning, tilpasning, positionering, tilbagetrækning, udvidelse, styring, åbning og lukning af alle typer af applikationer på lastbiler og tunge køretøjer.

Dette er kun et udsnit af, hvad TECHLINE aktuator løsninger kan. Mulighederne er stort set ubegrænsede. 

AKTUATORer til lastbiler

Actuator Solutions for Trucks
Lastbiler er bygget til at arbejde ufortrødent på vejene i alle slags vejr. LINAK tilbyder perfekte aktuatorløsninger til en bred vifte af funktioner i lastbiler. Lineære aktuatorer til lastbiler leverer pålidelig, vedligeholdelsesfri præstation under ekstreme forhold i mange år.Tøv ikke med at kontakte TECHLINE med dine behov og ideer. Alle vores ingeniører og konsulenter har et dybdegående kendskab til applikationer og produkter til lastbiler og tunge køretøjer, og står klar til at hjælpe. 


TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer bedst til dine behov med LINAKs aktuator-vælger

LINAK som samarbejdspartner
Vi vil ikke blot være endnu en leverandør til kunderne…
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning. Du er velkommen til at kontakte os.