select
Linear Actuators for Trucks

lineære aKtuatorer
til lastbiler

LINEæRe AkTUATORløsninger til lastbiler
- robuste nok til at arbejde på vejene

Lastbiler skal køre ufortrødent på vejene i alt slags vejr og modstå elementer i flere timers kørsel. Sammenbrud og andre fejl kan betyde dyre forsinkelser og potentielt udsætte værdifuldt last for risici.    

Vægt- og pladsforhold er ekstrem vigtige i transport, da de har indflydelse på brændstoføkonomien såvel som lastvolumen. 

Aktuatorløsninger til lastbiler skal være robuste nok til at modstå elementer og på samme tid være kompakt og lette for at imødekomme plads- og vægtkravene.

TECHLINE® elektriske aktuatorer vil imødekomme alle disse krav. Vi ønsker at hjælpe dig med at forbedre din lastbilapplikation ved at tilføje letvægt og kompakt bevægelse, der er i stand til at arbejde under ekstreme forhold i flere timer med lidt eller ingen vedligehold.  

Fleksibilitet er et nøgleord inden for TECHLINE. Vi kan levere alt inden for kompakte og lette aktuatorer til store, robuste systemer med en løfteevne på up til 15.000 N.

Uanset hvad du vælger til din applikation, kan du være sikker på, at den er bygget og testet til at kunne arbejde i hårde miljøer. Din TECHLINE aktuator løsning vil simpelthen kunne gøre jobbet uanset hvad. 


AKTUATORer I Lastbiler
Elektriske aktuatorsystemer fra TECHLINE leverer forskellige bevægelser og tilpasningsløsninger i alle typer af lastbiler og andre tunge køretøjer. 

Listen af muligheder for lastbiler og andre tunge køretøjer inkluderer alle typer af løsninger såsom førerhustilt, løft af kølerhjelm, tilpasning af vinddeflektor, trinbræt der kan trækkes ind, lås af reservehjul, spejltilpasning samt en lang række af mulige aktuatorløsninger til at forbedre ergonomi og komfort såsom tilpasning af nederste køje i soverummet og sædetilpasning.     

Rækken af fleksible aktuatorsystemer fra TECHLINE er lang, og de repræsenterer alle et fantastisk pris-ydelses-forhold på grund af den nemme opsætning, ingen vedligehold og lang levetid.   

Kontakt LINAK TECHLINE og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre applikationen på din lastbil.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKT KONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator som matcher dit behov med LINAKs
Aktuatorvælger »

Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
TECHLINE applikationer
Se eksempler på TECHLINE applikationer.
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning. Du er velkommen til at kontakte os.