select
Lineære aktuatorløsninger til fodersystemer

fodersystemer

elektriske Aktuatorløsninger til fodersystemer

Den rette mængde af foder er en afgørende faktor, når man holder dyr. Eksempelvis kan det nogle gange være nødvendigt at nedsætte mængden af foder til det enkelte dyr. Landmanden skal tage mange beslutninger på individuelle baggrunde,  men uanset hvad, er det vigtigt at observere og kontrollere foderprocessen.

En elektrisk lineær aktuatorløsning fra LINAK kan lette fodringssituationen væsentligt for landmanden. Eksempelvis ved stationer med mængdebeholdere, som tillader dyrene at blive fodret individuelt. Hver individuel beholder fyldes separat med et transportørsystem. Når foderbeholderen er fuld, udløser en enkel mekanisme foderet. Med en LINAK aktuator kan op til 100 foderbeholdere tømmes på samme tid.

Et automatisk fodersystem har en væsentlig fordel frem for manuelle systemer: landmanden kan observere sin bestand fredeligt ved fodringstid, i stedet for at han skal bruge tiden på en masse manuelt arbejde. Det er en kæmpe fordel, da dyrenes spisevaner er en vigtig indikation på deres helbred.
  • Automatisk justering og dosering af mængden af foder for hver enkelt dyr – sikrer at dyret ikke får for meget eller for lidt.
  • Sikrer optimal dyrevelfærd og optimeret produktion – kan føre til øget vækst.
  • Giver mulighed for justering og feedback – systemet kan nemt optimeres


LINAK aktuatoren sikrer brugersikkerhed og lang levetid for hele systemet. LINAK løsningen er vedligeholdelses fri, og giver stor fleksibilitet med hensyn til kommunikation. Positionering og feedback er overlegen i forhold til andre teknologier.

Kontakt LINAK TECHLINE, hvis du gerne vil have specifikationer og oplysninger om endnu flere løsninger til automatisk fodersystem og andet landbrugsudstyr.


TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKT KONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov med LINAKs
Aktuator Vælger »

Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
TECHLINE applikationer
Se eksempler på TECHLINE applikationer.
Abonnér på nyheder
Hold dig ajour med nyheder fra LINAK.
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning. Du er velkommen til at kontakte os.